CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Modificació Puntual de les Normes Urbanístiques, en clau 14ap, del Pla General d'Ordenació Urbana de Montornès del Vallès, dins de l'àmbit de la unitat d'actuació discontínua, UA 30 - subàmbit 2, Henkel Ibèrica - c. de Vallromanes.

Modificació Puntual de les Normes Urbanístiques, en clau 14ap, del Pla General d'Ordenació Urbana de Montornès del Vallès, dins de l'àmbit de la unitat d'actuació discontínua, UA 30 - subàmbit 2, Henkel Ibèrica - c. de Vallromanes.

Es publica la Modificació Puntual de les Normes Urbanístiques, en clau 14ap, del Pla General d'Ordenació Urbana de Montornès del Vallès, dins de l'àmbit de la unitat d'actuació discontínua, UA 30 - subàmbit 2, Henkel Ibèrica - c. de Vallromanes.

Aquesta Modificació ha estat aprovada inicialment pel Ple de l'1 de febrer de 2024.

Es sotmet a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci al BOPB o al DOGC, per tal que es puguin presentar les al·legacions que es considerin adients.

Els anuncis han estat publicats a El Periódico de Catalunya de data 6 de febrer de 2024, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 6 de febrer de 2024 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, núm. 9098, de 9 de febrer de 2024.

El tràmit d'informació pública finalitza el dia 10 de març de 2024.

 

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona