CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Aprovació revisió del Pla de Protecció contra Incendis Forestals (PPU) relatiu al nucli urbà (revisió franja perimetral) i a les urbanitzacions de Can Bosquerons de Dalt, El Telègraf, Casablanca - Can Comes, El Castell, carrer Ametller i l'Ametller

Aprovació revisió del Pla de Protecció contra Incendis Forestals (PPU) relatiu al nucli urbà (revisió franja perimetral) i a les urbanitzacions de Can Bosquerons de Dalt, El Telègraf, Casablanca - Can Comes, El Castell, carrer Ametller i l'Ametller

El Ple, en sessió celebrada en data 2 de juny de 2022, ha aprovat per unanimitat, la revisió del  Pla de Protecció contra Incendis Forestals (PPU) relatiu al nucli urbà de Montornès del Vallès  (revisió franja perimetral) i a les Urbanitzacions de Can Bosquerons de Dalt, El Telègraf, Casablanca - Can Comes, El Castell, carrer Ametller i l'Ametller.

El PPU estarà sotmés a informació pública durant el termini de trenta dies, mitjançant la publicació de l'anunci al tauler d'edictes de l'ajuntament, al web municipal, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat. Transcorregut el termini sense que es formulin al·legacions, el PPU s'entendrà aprovat definitivament. Ha estat publicat al BOP i al DOG el 16 de juny de 2022. El termini d'exposició pública finalitzarà l'1 d'agost de 2022.

 Finalitzat el periode d'exposició pública sense que hi hagi hagut al·legacions s'enten el Pla aprovat definitivament i es procedeix a la publicació.

Anunci BOP d'aprovació definitiva de data 11/08/2022.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona