CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Projecte Tècnic de renovació del paviment sintètic de la pista d’atletisme i el de la gespa artificial del camp de futbol de la zona esportiva municipal les Vernedes a Montornès del Vallès

Projecte Tècnic de renovació del paviment sintètic de la pista d’atletisme i el de la gespa artificial del camp de futbol de la zona esportiva municipal les Vernedes a Montornès del Vallès

Es publica el Projecte Tècnic de renovació del paviment sintètic de la pista d’atletisme i el de la gespa artificial del camp de futbol de la zona esportiva municipal les Vernedes a Montornès del Vallès. Aquest projecte ha estat aprovat inicialment mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 28 de juliol de 2021, TSAG2021000430.

Els anuncis de l'aprovació inicial han estat publicats al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya num. 8471 de 3/8/2021, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 2/8/2021 i a l'e-Tauler.

El termini d'exposició pública finalitza el 14 de  setembre de 2021. Un cop transcorregut aquest termini, si no s'han formulat al·legacions, la Memòria s'entendrà aprovada definitivament.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona