CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Projectes municipals > Urbanisme i territori > Aprovació inicial del Projecte de la renovació parcial de l’enllumenat públic de Montornès del Vallès

Aprovació inicial del Projecte de la renovació parcial de l’enllumenat públic de Montornès del Vallès

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 31 d’agost de 2022, s’ha aprovat inicialment el Projecte de la renovació parcial de l’enllumenat públic de Montornès del Vallès, alhora que s’acordava sotmetreu al tràmit d’informació pública pel període de 30 dies a comptar des de l’endemà de la darrera publicació.

L'anunci s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 14 de setembre de 2022, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8752 de 14 de setembre de 2022 i a l'e-Tauler.

El termini d'informació pública finalitza el dia 28 d'octubre de 2022. Si durant el termini d’informació pública no es presenta cap reclamació, al·legació o suggeriment, es considerarà aprovat definitivament el projecte de forma automàtica.

Donat que duant el termini d’informació pública no s'ha presenta cap reclamació, es considerarà aprovat definitivament el Projecte de la renovació parcial de l’enllumenat públic de Montornès del Vallès. Els anuncis de l'aprovació definitiva s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 7 de novembre de 2022, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8791 de 11 de novembre de 2022 i a l'e-Tauler.

 

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona