CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Pressupost Municipal 2018

Els centres educatius, actuacions urbanístiques als barris, la reforma del teatre, la de la plaça de la Pèrgola, la renovació dels contenidors i la millora de la xarxa de clavegueram són les inversions més destacades per a aquest any.

El pressupost manté el compromís d’acció municipal en programes per a persones i famílies en situació més complicada, en la millora de l’ocupació i en l’atenció a les necessitats bàsiques del veïnat. També dona impuls a actuacions comunitàries en els àmbits d’educació, gent gran, joventut, infància, igualtat, esports, cultura i festes.

Previsió econòmica de 22.411.534,20 euros La previsió econòmica, que el Ple va aprovar defi nitivament en la sessió del dia 18 de gener, és de 22.411.534,20 euros, un 1,78% més que l’any anterior.

Més d’1,5 milions d’euros en inversions Les inversions més significatives van destinades als centres escolars; a actuacions urbanístiques als barris; a les reformes de la plaça de la Pèrgola i del teatre; a la renovació dels contenidors i a la millora de la xarxa de clavegueram.

Foment de l’ocupació Els Plans d’Ocupació (POL), amb un import a l’entorn dels 500.000 euros, tornen a aparèixer per cinquè any consecutiu. Fins al 2017, els POL han suposat la contractació de 179 persones per treballar en 69 projectes municipals.

Serveis a les persones El 2018 es dedicaran 338.998 euros a l’àmbit escolar i 688.000 euros a programes d’atenció social.

Continuïtat per al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord El pressupost de 2018 continua donant suport a actuacions del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, malgrat l’acabament de la pròrroga el 30 de juny, fi xada per la Generalitat. Destaquen les obres de reurbanització del carrer de la Llibertat; el Servei de Mediació Ciutadana i el d’Informació i Atenció a les Dones (SMC i SIAD), i el programa “Treball als barris”.

Increment dels ingressos Tot i la reducció de l’IBI urbà, es preveu un increment en la recaptació d’impostos directes per l’augment del 2,2% del padró.

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona