CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els entrenaments “Corre per la igualtat”, a punt de començar

Els entrenaments “Corre per la igualtat”, a punt de començar

11/01/2024

Les sessions, dirigides tant a homes com a dones, es faran del 15 de gener a l’11 d’abril a les pistes d’atletisme municipals. Les persones participants rebran una samarreta commemorativa i un dorsal per córrer en la Cursa dels 6 km que acompanya la Mitja Marató.

La regidoria de Feminisme i Diversitats i el Club Atletisme Montornès tornen a impulsar el programa “Corre per la igualtat”, una iniciativa que pretén fomentar la pràctica de l’esport amb perspectiva de gènere.

Es tracta de sessions de preparació i entrenaments a càrrec de personal especialitzat per a homes i dones que es vulguin iniciar en la pràctica del running, especialment si no són practicants habituals d’aquest esport. L’objectiu final és córrer la Cursa del 6 km que es disputa de forma simultània a la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca el 14 d’abril.

Els entrenaments començaran el 15 de gener i s’allargaran fins a l’11 d’abril. Es faran els dilluns, dimarts i dijous a les 17.45 h a les pistes d’atletisme municipals.

Per inscriure’s al programa “Corre per la igualtat” cal ser major de 14 anys i emplenar el full d’inscripció que trobareu al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri, a l’OAC Centre i també de manera digital al web mitjamontornes.com.  El preu de l’activitat és de 20 € i inclou, a més dels entrenaments, una samarreta commemorativa i la inscripció a la Cursa dels 6 km.

Arxivat a: Esports, Igualtat
Corre per la igualtat amb la Mitja Marató 2024
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona