CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions obertes per córrer la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

Inscripcions obertes per córrer la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca

30/01/2024

El Club Atletisme Montornès celebrarà una nova edició de la Mitja i la Cursa dels 6 km el diumenge 14 d’abril amb un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves. Les inscripcions ja estan disponibles al web mitjamontornes.com.

Compte enrere per a la 29a edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca. El Club Atletisme Montornès ha obert les inscripcions per participar en la prova, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril a les 10 h.

Es mantindrà un límit de 1.500 dorsals entre ambdues proves. La sortida i l’arribada tornarà a ser a l’aparcament del CEM Les Vernedes.

La Mitja mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions, així com la col·laboració amb entitats socials i accions centrades en el medi ambient i la sostenibilitat. Per cada inscrit/a, Henkel destinarà 1 € a la Creu Roja de Granollers. A més, s’hi afegirà 1 € més per cada fotografia realitzada a l’stand de la iniciativa Movimiento Piu.

Els dorsals, disponibles al web mitjamontornes.com, tenen un preu de 19 € per a esportistes federats/des i de 21 € per a aquells/es que no ho estan. Les persones inscrites rebran un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica.

A més de la Mitja i la Cursa dels 6 km, l’organització durà a terme la 14a edició de la Mini Marató, també solidària amb la Creu Roja, en una data encara per acabar de concretar. Com a novetat, s’inclourà una categoria d’esportistes amb diversitat funcional.

També, des del 15 de gener i fins a l’11 d’abril, un grup de persones s’entrenen els dilluns, els dimarts i els dijous, a les 17.45 h, a les pistes municipals d’atletisme. Les sessions compten amb el guiatge d’entrenadors especialitzats. Per apuntar-se als entrenaments cal emplenar el full d’inscripció que hi ha al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri, a l’OAC Centre i també de manera digital al web de la Mitja. El preu de l’activitat és de 20 € i inclou, a més dels entrenaments, una samarreta commemorativa i la inscripció a la Cursa dels 6 km.

 

Arxivat a: Esports
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona