CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta prèvia a l’elaboració de l'ordenança d'estalvi d'aigua, abastiment i usos en situació de sequera

Consulta prèvia a l’elaboració de l'ordenança d'estalvi d'aigua, abastiment i usos en situació de sequera

05/02/2024

Del 6 al 16 de febrer, el veïnat pot opinar sobre la nova ordenança que ha de regular el compliment de les mesures d’estalvi, l’abastament i els usos de l’aigua a Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.

L'Ajuntament ha engegat el procés  per a l’elaboració d’una ordenança municipal sobre l’aigua amb l’objectiu de garantir-ne un consum racional, i que es compleixen les normes d’ús en períodes de sequera com l’actual. La normativa permetrà a l’administració municipal actuar perquè es compleixen les prohibicions i/o limitacions establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua, que és l’organisme competent en matèria d’aigües a les Conques Internes de Catalunya.

L’aprovació de l’ordenança és imprescindible per dotar l’Ajuntament dels mecanismes necessaris que han de contribuir a minimitzar el risc sobre l’abastament d’aigua de boca a la població en períodes de sequera, i evitar el seu malbaratament en qualsevol època.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions, mitjançant la següent instància o a través de la plataforma Participa 311 del 6 al 16 de febrer de 2024.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona