CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès torna a presenciar handbol de primer nivell amb un amistós entre el BM Granollers i el Toulon MVH

Montornès torna a presenciar handbol de primer nivell amb un amistós entre el BM Granollers i el Toulon MVH

13/12/2023

Més de 400 persones han assistit a aquesta cita esportiva a la Carpa Polivalent El Sorralet, en què les jugadores de l'equip dirigit pel montornesenc Robert Cuesta han superat les franceses per 31 a 25. La trobada, organitzada pel Club Handbol Montornès, també ha inclòs una recollida d’aliments i joguines a favor de Càritas del municipi, així com una rifa de productes esportius.

Una vegada més, la Carpa Polivalent El Sorralet ha estat testimoni de l’handbol de primer nivell europeu. Aquest dimarts a la tarda, l’equipament ha acollit un partit amistós entre els conjunts femenins del BM Granollers i el Toulon MVH (de França), un enfrontament que ha acabat amb un marcador de 31 a 25 a favor de les granollerines, dirigides per l’entrenador montornesenc Robert Cuesta.

El Club Handbol Montornès ha preparat la jornada, que ha atret més de 400 persones i que també ha inclòs una recollida d’aliments i joguines per a les famílies que acudeixen a Càritas al municipi. En total s’han recaptat 159 kg de menjar i 4 sacs grans de joguines i jocs de taula. També s’han sortejat diversos productes esportius en una rifa.

El d’aquest dimarts no és el primer partit d’handbol internacional que té lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet de Montornès. El 2019, també les noies del BM Granollers van jugar un partit contra les sueques de l’IK Sävehof, un duel que també van guanyar, en aquest cas per 27 a 22. A més, aquell mateix any i l’estiu d’aquest 2023, Montornès va ser subseu de la International Handball Granollers Cup, el torneig internacional d’handbol base més gran del sud d’Europa.

L’handbol montornesenc, també referent al territori

En aquests moments el Club Handbol Montornès compta amb un total de 10 equips, dels quals 4 juguen en la Lliga Comarcal (CEVO) i 6 en la Lliga de la Federació Catalana d’Handbol. Dels 6 conjunts federats, 4 són femenins. L’entitat també compta amb una escoleta que no juga a la lliga. En conjunt, el club compta amb prop de 140 jugadors i jugadores.

 

Arxivat a: Esports
Un moment del partit entre el BM Granollers i el Toulon MVH.
Foto de família al final del partit.
Les grades de la Carpa Polivalent El Sorralet, gairebe plenes amb el partit entre el BM Granollers i el Toulon MVH.
Un moment del partit entre el BM Granollers i el Toulon MVH.
Un moment del partit entre el BM Granollers i el Toulon MVH.
Recollida d’aliments i joguines a favor de Càritas de Montornès.
Rifa de productes esportius.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona