CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès viu la força i la tècnica de l'handbol internacional

Montornès viu la força i la tècnica de l'handbol internacional

29/08/2019

Més de 200 persones han vist el partit que han disputat els conjunts femenins del KH-7 BM Granollers i l'IK Sävehof aquest dimecres a la Carpa Polivalent El Sorralet. El Club Handbol Montornès ha estat l'amfitrió de l'esdeveniment.

L'handbol continua guanyant presència al municipi. Prova d'això és l'ambient que s'ha viscut aquest dimecres a la tarda a la Carpa Polivalent El Sorralet amb el partit que ha confrontat les noies del KH-7 BM Granollers amb les de l'IK Sävehof, campiones de la lliga a Suècia.

El duel ha acabat amb una victòria per a les granollerines, que han superat les sueques amb un 27 a 22 i que, per primer cop, s'han classificat per competir a la Challenge Cup d'Europa. Les del KH-7 afrontaven el seu segon amistós amb ganes després de proclamar-se campiones de la Supercopa de Catalunya.

Entre les més de 200 persones assistents hi havia el president del BM Granollers, Josep Pujadas; la regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana María Madrona; i el president del Club Handbol Montornès, Enric Molina. Abans del partit, l'equip de la capital de comarca ha lliurat dues samarretes i una placa commemorativa a l'entitat montornesenca com a agraïment per acollir la cita esportiva.

Com no podia ser d'una altra manera, també hi ha estat present l'entrenador del conjunt granollerí, el montornesenc Robert Cuesta. Recentment, i per segon any consecutiu, Cuesta ha guanyat el premi al millor entrenador de la Lliga Guerreras Iberdrola.

La millor manera possible d'iniciar la temporada

Després d'aquest partit de nivell europeu i d'acollir una de les jornades de la Granollers Cup el 29 i el 30 de juny, el Club Handbol Montornès està més preparat que mai per iniciar el curs 2019-2020 el 10 de setembre. L'entitat va acabar la passada temporada amb 65 persones inscrites i enguany espera assolir-ne les 80. De fet, el club ha previst incorporar dos nous equips per arribar-ne als set: un infantil femení i un nou benjamí.

El Club Handbol Montornès manté obertes les inscripcions al proper curs. Per a més informació podeu adreçar-vos al web de l'entitat.

Arxivat a: Esports
Foto de família del segon amistós entre el KH-7 BM Granollers i l'IK Sävehof
Un moment de l'enfrontament entre el KH-7 BM Granollers i l'IK Sävehof
El partit entre el KH-7 BM Granollers i l'IK Sävehof ha deixat imatges com aquesta
L'entrenador del KH-7 BM Granollers és el montornesenc Robert Cuesta
El president del BM Granollers, Josep Pujadas, i un membre de la junta de l'entitat lliuren dues samarretes i una placa al president del Montornès, Enric Molina, amb la presència de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana María Madrona
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona