CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès tornarà a ser subseu de la International Handball Granollers Cup

Montornès tornarà a ser subseu de la International Handball Granollers Cup

23/06/2023

Els dies 29 i 30 de juny i el 2 de juliol la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà partits d’aquesta competició que aplegarà més de 6.000 jugadors/es i que també es disputarà simultàniament als municipis de Granollers, Les Franqueses i Canovelles.

El torneig internacional d’handbol base més gran del sud d’Europa, la International Handball Granollers Cup, torna a Montornès.

La Carpa Polivalent El Sorralet serà una de les subseus de la 23a edició de la competició els dies 29 i 30 de juny i 2 de juliol, des de les 9 h. En total són 22 pistes distribuïdes pels municipis de Montornès, Granollers, Les Franqueses i Canovelles que aplegaran més de 6.000 jugadors i jugadores de 424 equips d’arreu del món (183 dels quals, catalans) de les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior, tant masculins com femenins. 

L’any passat, dos equips alevins del Club Handbol Montornès van prendre part en el torneig i enguany ho faran els nens de l’Infantil Masculí.

Montornès ja va acollir partits de la Granollers Cup l’estiu de 2019, amb la participació d’una cinquantena d’equips nacionals i internacionals.

L’accés als partits de la Carpa Polivalent El Sorralet és obert per si hi ha públic que vulgui animar els jugadors i les jugadores. El Club Handbol Montornès coordina l’activitat al poble amb el suport de l’Ajuntament.

La presentació de la competició ha tingut lloc en els darrers dies a Granollers en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de membres del Club Handbol Montornès.

A l'enllaç adjunt podeu consultar els detalls dels partits que tindran lloc a Montornès.

Arxivat a: Esports
Un moment de la presentació de la International Handball Granollers Cup. (imatge: Granollers Cup)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona