CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Compte enrere per a la Festa Major 2023

Compte enrere per a la Festa Major 2023

08/09/2023

El Teatre Margarida Xirgu ha tornat a ser l’escenari de la presentació de les activitats de la Festa Major. Aquest dimecres representants de la Comissió de Festes han donat a conèixer les propostes més destacades de la programació.

L’ambient alegre de Festa Major s’ha deixat sentir aquest dijous, al Teatre Margarida Xirgu, en una gala que ha servit per avançar algunes de les activitats que la Comissió de Festes ha preparat per enguany. Per segon any consecutiu, la pallassa La Churry (nom artístic de l’actriu Gina Segura) ha conduït l'acte, ple de bon humor, que va comptar amb la complicitat del veïnat assistent, de les entitats i dels representants municipals que hi han assistit.

A la gala van intervenir l'alcalde, José A. Montero, la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, així com de representants de la Colla de Geganters, el Ball de Diables i Drac de Montornès, les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, i la Unió de Botiguers. També va parlar l'autora del cartell de Festa Major, la ilustradora local Neus Mondaray, per explicar la seva creació.

Entre les propostes que Montornès viurà en els propers dies, es van destacar la Cremada de l’Ajuntament, la XXXIII Trobada de Gegants, al Fontapa i el Birrafest, entre d’altres. També va tenir un espai la campanya #NomésSIésSI i el Punt Lila, a la zona de concerts.

El programa d’activitats ja està en marxa

Tot i que els dies grans de Festa Major seran del 15 al 18 de setembre, les activitats ja han començat. Dilluns es va posar en marxa la recollida solidària i sostenible de taps, emmarcada en la 4a Batalla de Penyes.

Aquest divendres, la Masia Can Masferrer acollirà la 1a edició del HIELO Festival, sorgit dels pressupostos participatius Kosmos. Dissabte, dia 9, al Torneig de Festa Major del Club Tennis Montornès se sumarà el Campionat de Bitlles al matí i un torneig de 3x3 a la fresca organitzat pel Club Bàsquet Vila de Montornès.

També dissabte, les penyes Els Bartomeus i Pere Anton organitzen el Birrafest, una fira de cervesa artesana que arriba a la segona edició i que comptarà amb la participació d’establiments locals i d’actuacions en directe, a la plaça de Pau Picasso.

I diumenge, dia 9, el Ball de Diables i Drac de Montornès rebrà a Llucifer i els súbdits, a la plaça de Pau Picasso, per escoltar els seus versots i celebrar el vermut infernal.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major 2023 al programa adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes
Foto de família entre les persones que han intervingut a l'acte de presentació de la Festa Major 2023.
Intervenció de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i de l'alcalde, José A. Montero.
Intervenció de la dissenyadora de la imatge de la Festa Major, Neus Mondaray.
Intervenció de representants de la Unió de Botiguers.
Intervenció de les penyes Els Bartomeus i Pere Anton.
Intervenció de la Colla de Geganters.
Intervenció del Ball de Diables i Drac de Montornès.
La Churry en un moment de l'acte.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona