CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Mag Lari portarà la seva màgia al pregó de la Festa Major 2023

El Mag Lari portarà la seva màgia al pregó de la Festa Major 2023

02/08/2023

L’artista donarà el tret de sortida a les festes el 15 de setembre als jardins de l’Ajuntament i tornarà aquesta tardor en el marc de la programació "Montornès aixeca el teló".

El pregó de la Festa Major de Montornès 2023 ja té nom i cognoms. En aquesta ocasió, el Mag Lari serà l’encarregat d’engegar oficialment la festa grossa al poble, que enguany començarà el 15 de setembre.

Mag Lari és el nom artístic de Josep Maria Lari Viaplana, il·lusionista barceloní que es dedica a la professió des de fa 30 anys. Amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 il·lusions, l’artista ha voltat per nombrosos teatres arreu de Catalunya i Espanya. També ha actuat a festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i el Japó. A més, ha estat vinculat al món de la televisió i les plataformes digitals presentant el programa Pura Magia de TVE durant dues temporades i dirigint el programa Magic for Humans de Netfllix i l’espectacle Nada es imposible de El Mago Pop. La seva trajectòria de més de 3.500 funcions li ha fet rebre premis com l’Arc, el Premi Nacional de Màgia, el Culturàlia o dos premis Butaca.

L’artista ja va ser a Montornès el 2021 amb dues sessions del xou Una nit amb el Mag Lari, amb les entrades exhaurides, i tornarà aquesta tardor en el marc de la programació "Montornès aixeca el teló".

Alguns detalls de la Festa Major

A banda del pregó del Mag Lari, la Festa Major 2023 estarà carregada de música i teatre.

En són alguns exemples els concerts de Maruja Limón i d’El Pony Pisador, més la sessió amb els DJ’s Locals El Wateke Group, que obriran les nits de concerts el 15 de setembre. Al costat dels grans esdeveniments més tradicionals, hi haurà una nit d’humor amb Comando Impro BCN, així com un concert familiar amb Orelles de Xocolata. La Vermufarra tindrà com a convidats els Pirates Rumbersions i el Pere Anton Open Festival comptarà amb Maceta Sound Beat.

Properament podreu consultar tota la programació d’activitats de la Festa Major 2023 al web municipal.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge: Mag Lari
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona