CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament obre una nova convocatòria de pisos públics de lloguer

L’Ajuntament obre una nova convocatòria de pisos públics de lloguer

24/02/2023

Des d’aquest dissabte, 25 de febrer, i fins al 26 de març romandrà obert el termini per optar a un dels pisos de titularitat municipal en règim de lloguer que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania. En aquesta ocasió s’adreça a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer.

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria per a l’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal. La convocatòria preveu destinar 5 habitatges municipals en règim de lloguer social destinats a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o persones amb dificultat per accedir al mercat lliure de lloguer d’habitatges.

Entre els requisits que es demanen hi ha la inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO) i disposar d'uns ingressos situats dins dels barems que estipula la convocatòria.

També es tindran en compte, a més dels ingressos, factors com l’antiguitat al municipi o el nombre de membres de la unitat de convivència.

Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys. Les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència seleccionades amb un màxim del 30% del total.

Pisos per a unitats de convivència d’entre 1 a 8 persones

Els 5 habitatges inclosos a la convocatòria han estat adquirits per l’Ajuntament durant els darrers anys. Els pisos, ubicats a Montornès Centre, estan totalment reformats i tenen una superfície útil d’entre 67,15 m² a 102,45 m², amb menjador, cuina, 2 banys i entre 3 i 4 habitacions.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia aquest dissabte, 25 de febrer, i romandrà obert fins al 26 de març. Caldrà presentar les sol·licituds preferentment de forma telemàtica seguint les instruccions de l’enllaç adjunt

Les persones interessades que necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 93 572 11 70 els dilluns, dimarts i divendres, de 9 a 14 h).

Arxivat a: Gent Gran, Habitatge
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona