CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les audioguies dels punts d’informació patrimonial incorporen l’anglès i el francès

Les audioguies dels punts d’informació patrimonial incorporen l’anglès i el francès

13/02/2023

Els àudios són accessibles a través dels codis QR que hi ha als vuit plafons informatius en què es facilita informació d'una dotzena d'elements patrimonials. L'anglès i el francès se sumen al català i el castellà que ja estaven disponibles en forma d'audioguia i complementen la informació escrita en els quatre idiomes que ja hi ha als plafons.

Des d'ara, les audioguies dels elements patrimonials que hi ha als plafons informatius del centre es poden escoltar en català, castellà i també en anglès i francès. Per seguir els àudios cal escanejar el codi QR que hi ha als suports verticals situats al davant de cada element patrimonial i que contenen imatges i textos en els quatre idiomes.

En aquests moments n’hi ha sobre les antigues escoles, l’església de Sant Sadurní, el Pont de la Mandra (avui inexistent), la Casa dels Telèfons, la casa de Can Primo, la fonda d’en Pepó, la fusteria Fàbregas, el carrer de Francesc Macià, Can Comas, Can Saurina, el Terminus Augustalis, Ca l’Ollé, l’antic camp de futbol i la Dansa de la Batalla.

La presentació dels vuit primers punts d’informació patrimonial va tenir lloc el novembre de l’any passat. Segons les previsions, en el futur se'n senyalitzaran també a Montornès Nord i als entorns del nucli urbà.

Arxivat a: Cultura i festes
Punt d'informació dedicat a Can Primo.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona