CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Punts d'informació patrimonial, a peu de carrer

Punts d'informació patrimonial, a peu de carrer

07/10/2022

En total, s'han instal·lat 8 punts d'informació sobre una dotzena d'elements del patrimoni de Montornès Centre. ATENCIÓ: L'ACTE DE PRESENTACIÓ D'AQUEST DIVENDRES HA QUEDAT ANUL·LAT A CAUSA DE LA PLUJA.

En els darrers dies, s'han instal·lat 8 punts d'informació repartits per llocs d'interès històric del centre del poble. En total, hi ha explicacions d'una dotzena d'elements patrimonials. La informació està disposada en suports verticals de 40 x 160 cm, alguns amb informació a doble cara. 

Cada punt de senyalització conté una fotografia de l’element patrimonial i l'explicació en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès). També incorpora un codi QR que, un cop escanejat, dona accés a informació addicional i a una audioguia disponible, de moment, en català i castellà i, pròximament, en anglès i francès.

Els elements triats en aquesta primera remesa de punts informatius, alguns desapareguts, són les antigues escoles, l’església de Sant Sadurní, el pont de la mandra, la casa dels telèfons, la casa de Can Primo, la fonda d’en Pepó, la fusteria Fàbregas, el carrer de Francesc Macià, Can Comas, Can Saurina, el Terminus Augustalis, Ca l’Ollé, l’antic camp de futbol i la Dansa de la Batalla.

L'actuació ha estat una primera fase del projecte total, que pretén senyalitzar tots els elements d’interès patrimonial del municipi. Els propers indrets seran a Montornès Nord i als entorns del nucli urbà.

Arxivat a: Patrimoni històric
Punt informatiu sobre la fusteria Fàbregas, situat al carrer Major.
Punt informatiu sobre Ca l'Ollé, situat a la plaça de la República.
Punt informatiu sobre Can Saurina iel Terminus Augustalis, situat a la plaça de la República.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona