CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La creació d'un Cruyff Court, una de les propostes per a l'antic camp de futbol de Montornès Nord

La creació d'un Cruyff Court, una de les propostes per a l'antic camp de futbol de Montornès Nord

26/02/2019

El veïnat decidirà si considera adequat aquest projecte que ocuparia 1.200 metres quadrats dels 17.200 que té la parcel·la. Els Cruyff Courts permeten la pràctica esportiva als infants en un entorn segur a l'aire lliure, i la promoció dels valors d'amistat i esportivitat, amb activitats i torneigs dinamitzats per la Cruyff Foundation.

A la primera trobada del procés del participació per decidir els usos de la parcel·la de l'antic camps de futbol de Montornès Nord, celebrada el 21 de febrer a l'Espai Cultural Montbarri, l'Ajuntament va presentar al veïnat una de les propostes en què s'ha treballat durant els darrers mesos. Es tracta de la creació d'un camp del projecte Cruyff Courts que desenvolupa la Cruyff Foundation. Els Cruyff Courts permeten als infants practicar tota mena d'esports i participar en activitats dirigides. El projecte està associat també a un altre, anomenat Heroes of the Cruyff Courts que permet al jovent col·laborar activament en l'organització de les activitats.

La decisió, en mans del veïnat

El Consistori va contactar fa uns mesos amb la fundació per veure les possibilitats que l'entitat instal·lés un d'aquests equipaments a Montornès, si el veïnat ho considera oportú. La resposta de la fundació, un cop conegudes les particularitats de l'espai i les actuacions del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, va ser favorable. L'opció ocuparia una part, 1.200 m2, dels 17.200 m2 que té la parcel·la i que pot tenir usos, més enllà dels esportius. La decisió final dependrà del veïnat que participa en el procés que s'ha iniciat.

Aquesta setmana es durà a terme una segona activitat inclosa en el procés participatiu. Es tracta d'un passeig i una visita a l'antic camp de futbol, amb l'objectiu que els veïns i veines coneguin l'extensió total de la parcel·la i puguin imaginar-se sobre el terreny els diferents usos de l’espai. La sortida es farà aquest dijous, 28 de febrer, a les 18 h, des de la plaça del Poble.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Identificació dels Cruyff Courts de la Cruyff Foundation

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona