CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública: arranjaments i millores de forma continuada

Via pública: arranjaments i millores de forma continuada

16/03/2022

Aquesta setmana s’estan substituint diverses plaques de formigó del terra a l’entorn de la plaça de Pau Picasso. També s’està construint una escala per permetre l’accés entre l’aparcament del costat de l’OAC Centre i el carrer de Sant Isidre, i s’han fet reparacions de l’asfalt a diversos punts del municipi.

Els serveis tècnics municipals continuen amb l’execució de treballs de reparació i millora a diversos punts de Montornès. Aquesta mateixa setmana s’han iniciat les obres per a la reparació de vuit plaques de formigó de la vorera del carrer Major, per sota del carrer de Lleida, i a la plaça de Pau Picasso.

Les plaques estaven danyades per l'efecte de les arrels dels arbres que les havien anat empenyent. Conseqüència d’això, hi havia desnivells a la vorera superiors, en alguns casos als 2 cm, que podien ser perillosos per als vianants. L’estimació de la durada dels treballs és d'uns 10 dies i el cost de 17.156,14 € amb l’IVA inclòs.

Connectant l'aparcament del centre amb el carrer de Sant Isidre

També aquests dies s’està construint una escala per connectar l’aparcament de Montornès Centre, situat al costat de l’OAC, amb el carrer de Sant Isidre. En aquest cas, s’ha eliminat l’accés existent que ascendia a un espai intermig de zona verda sense continuïtat, i s’ha configurat una escala en dos trams que, ara sí, arribarà fins al carrer. L’estructura fa 1,80 m d’amplada a la part més estreta i compta amb graons de material prefabricat. La barana és d’acer amb passamà rodó d’acer inoxidable. El pressupost total d’aquesta actuació se situa a l’entorn dels 12.000 €.

Millores, també en l'asfaltat

Darrerament també s’han dut a terme reparacions a l’asfaltat a la cantonada dels carrers de Vallromanes i Rafael Alberti; al carrer d’Antoni Puigverd; al carrer del Consell de Cent, i a la rotonda on conflueixen els carrers d’Edison, El Raiguer i Riu Congost.

Arxivat a: Via pública
Substitució de plaques de formigó al carrer Major
Treballs a la plaça de Pau Picasso
Construcció d'una escala d'accés entre l'aparcament de l'OAC Centre i el carrer de Sant Isidre
Construcció d'una escala d'accés entre l'aparcament de l'OAC Centre i el carrer de Sant Isidre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona