CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurament de premis del sorteig de la campanya Montornès Som Comerç

Lliurament de premis del sorteig de la campanya Montornès Som Comerç

07/03/2022

L’alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, s’han trobat aquesta tarda amb algunes de les persones guanyadores del sorteig de Nadal organitzat en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. S’han repartit un total de 341 premis entre els 623 clients participants, amb una dotació global de 15.000 euros.

Després del sorteig dels Vals de compra Moneder que la Unió de Botiguers i l’Ajuntament van realitzar el 16 de gener, aquesta tarda ha tingut lloc un acte simbòlic per entregar els xecs a les persones guanyadores dels premis de 1.500, 1.000 i 500 euros.

Elisenda Bru ha guanyat el premi de 1.500 euros i Jose Luis Tapia el de 1.000. Les guanyadores dels quatre vals de 500 euros són Yolanda Garcia, Susana Gómez, Mayte Fernández i Blasi Muñoz.

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero; la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla; i el regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.

La campanya Montornès Som Comerç, presentada a començaments de desembre, pretén incentivar el comerç de proximitat i posar-lo en valor davant de les noves formes de compra i les dificultats de la pandèmia. L’app, que té el mateix nom de la iniciativa, i la targeta Moneder que duu associada permeten acumular descomptes i aprofitar-se de promocions, entre altres avantatges.

Durant el Nadal 623 clients han fet prop d’un miler d’operacions de compra als establiments adherits, el que ha representat un moviment econòmic de 49.141 euros. En total s’han repartit 341 premis que oscil·len entre els 1.500 i els 20 euros i que estan valorats en un total de 15.000 euros.

Les persones guanyadores ja han començat a utilitzar els vals de compra.

Arxivat a: Promoció Econòmica
El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; l'alcalde, José A. Montero; i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb algunes de les persones guanyadores del sorteig.
L'alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb la guanyadora del val de 1.500 euros, Elisenda Bru.
L'alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb el guanyador del val de 1.000 euros, Jose Luis Tapia.
L'alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb una de les guanyadores dels vals de 500 euros.
L'alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb una de les guanyadores dels vals de 500 euros.
Un moment de l'acte.
Detall del val simbòlic de 1.500 euros.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona