CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comerç i ciutadania més a prop amb la campanya Montornès Som Comerç

Comerç i ciutadania més a prop amb la campanya Montornès Som Comerç

13/12/2021

La campanya, impulsada per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, posa l’accent en el valor afegit del comerç de proximitat. Aquest Nadal es podran acumular descomptes per mitjà de la nova app Montornès Som Comerç i entrar en un sorteig de vals de compra per un total de 15.000 euros.

Ara que s’apropa el Nadal, l’Ajuntament i la Unió de Botiguers han presentat la campanya Montornès Som Comerç, centrada en la fidelització de les persones que compren a les botigues del poble. 

La presentació ha tingut lloc aquest dilluns a la sala d’actes de la Casa Consistorial i ha comptat amb les intervencions del regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i de la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.

Qui descarregui l’aplicació mòbil Montornès Som Comerç i la presenti a qualsevol de les botigues adherides a la campanya podrà acumular descomptes per a properes compres, així com accedir a promocions i participar en sortejos. La prestació també permet als comerços vendre targetes regal de manera telemàtica. 

A més, les persones que utilitzin l’app i comprin fins al 5 de gener entraran en un sorteig de 15.000 euros en vals de compra Moneder. Hi haurà els següents premis:

  • Un 1r premi de 1.500 euros
  • Un 2n premi de 1.000 euros
  • 4 premis de 500 euros
  • 10 premis de 100 euros
  • 100 premis de 50 euros
  • 225 premis de 20 euros

L’Ajuntament i la Unió de Botiguers realitzaran el sorteig dels xecs el 16 de gener de 2022. Passada aquesta data, es preveu donar continuïtat a la proposta amb noves promocions i actuacions conjuntes.

En aquests moments una trentena d’establiments de restauració, estètica, alimentació, electrodomèstics i d’altres àmbits s’han sumat a la campanya Montornès Som Comerç, tot i que és oberta a qualsevol comerç del poble.

Un servei accessible per a tothom

A banda de descarregar-se l’app de manera gratuïta en dispositius Android i iOS, la ciutadania podrà beneficiar-se dels descomptes i les promocions de la iniciativa Montornès Som Comerç a través d’una targeta física.    

El 17 i el 23 de desembre, la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco, serà al mercat setmanal de Montornès Centre per assessorar el veïnat que vulgui descarregar-se l’app Montornès Som Comerç o bé aconseguir la targeta. 

Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.
L'app Montornès Som Comerç, en funcionament a un dels establiments del poble.
El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona