CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 600 clients han participat en el sorteig de la campanya Montornès Som Comerç

Més de 600 clients han participat en el sorteig de la campanya Montornès Som Comerç

17/01/2022

Aquest diumenge s’han sortejat els Vals de compra Moneder de la Campanya Som Comerç, una col·laboració de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament. S’han repartit més de 300 premis amb una dotació global de 15.000 euros.

Un total de 623 clients han participat en el sorteig de Vals de compra Moneder organitzat per la Unió de Botiguers i l’Ajuntament en el marc de la campanya Montornès Som Comerç.

La campanya, presentada a començaments de desembre, té l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat i posar-lo en valor davant de les noves formes de compra i les dificultats afegides per la pandèmia. L’App Som Comerç i la targeta Moneder que duu associada permeten acumular descomptes, promocions i altres avantatges. Durant el Nadal, han servit per participar en el sorteig de vals de compra amb una dotació global de 15.000 euros. S’ha atorgat un premi de 1.500 euros; 1 premi de 1.000 euros; 4 premis de 500 euros; 10 premis de 100 euros; 100 premis de 50 euros i 225 premis de 20 euros.

El valor de cada premi ha estat transferit a l’App i targeta de les persones guanyadores, que el podran utilitzar entre l’1 de febrer i el 31 de maig en una o diverses compres als establiments adherits. 

Prop d’un miler d’operacions de compra 

En total, en el termini establert per participar al sorteig (entre el 13 de desembre i el 5 de gener) s’han generat 965 operacions de compra en els establiments adherits, que han representat un moviment econòmic de 49.141 €.

La Unió de Botiguers ha estat la plataforma d’inici i difusió de la nova targeta moneder, que actualment compta amb 39 establiments adherits de tots els àmbits: moda, tecnología, restauració, etc. Es pretén que la iniciativa vagi creixent i arribi a un centenar d’establiments del poble.

Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
El sorteig, al canal de YouTube de l'Ajuntament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona