CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’estirada de corda entre Bartomeus i Pere Antons, imatge de la Festa Major 2021

L’estirada de corda entre Bartomeus i Pere Antons, imatge de la Festa Major 2021

17/06/2021

La proposta d’Albert Porcar Ibáñez ha estat la més votada de les cinc que van arribar a la fase final del concurs. El disseny serà la imatge de les samarretes i del programa de les festes d’enguany.

La Festa Major 2021 ja té imatge i, novament, el veïnat ha participat activament en el procés de selecció del disseny.

Entre el 8 i l’11 de juny, i de manera telemàtica a través de la plataforma Decidim, un total de 141 persones van votar una de les cinc propostes triades per la comissió de festes, d’entre les 19 vàlides presentades al concurs.

Prèviament, la ciutadania havia votat les seves imatges preferides des del 28 de maig, però el 8 de juny es va detectar una incidència en el procés de configuració del procés participatiu que va comportar la invalidació de les votacions rebudes fins al moment i el reinici del procediment.

Finalment, descomptant una votació duplicada i 24 vots de persones no empadronades al municipi (tal com es recull a les bases), el total de votacions vàlides ha estat de 116.

Així, la proposta guanyadora és un disseny d’Albert Porcar Ibáñez (Gucci) sobre l’estirada de corda entre les penyes Els Bartomeus i Pere Anton, amb 36 vots. El segon disseny més votat és obra de Núria Beltran Xandri (Aurembiaix), amb 34; en tercer lloc es troba la proposta de Raúl Huerta García (Ralart) amb 29; Laura Blanco Blanes (Haru 3) ha acabat quarta amb 16 vots; i Laura Oliver Hernández (Willy Wonka) cinquena amb 1.

El guanyador s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. Aquest any la samarreta és de color negre.

Votacions amb premi!

Aquest matí s’ha realitzat el sorteig d’un àpat per a dues persones valorat en 60 euros entre els veïns i veïnes que han votat el seu disseny preferit. Sara Espinosa Ciudad és la guanyadora del dinar o sopar a un restaurant del municipi.

Arxivat a: Cultura i festes
La imatge de la Festa Major 2021 és obra d'Albert Porcar Ibáñez
Les cinc propostes finalistes del concurs de la imatge de la Festa Major 2021
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona