CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Enllumenat als carrers per acompanyar les festes

Enllumenat als carrers per acompanyar les festes

17/12/2019

Des de fa uns dies els llums de Nadal il·luminen els carrers més comercials del poble. Un any més, s’han instal·lat llums LED de baix consum que redueixen la contaminació lumínica i contribueixen a l’estalvi energètic.

Tot i que la pluja va impedir l'encesa oficial dels llums per part del Consell d'infants, Montornès ja està il·luminat per a les Festes de Nadal.

De la mateixa manera que s’ha fet en els darrers anys, es tracta d’un enllumenat de tecnologia LED de baix consum amb l’objectiu de reduir la contaminació lumínica i contribuir a l’estalvi energètic. El consistori ha destinat un total de 16.830 € al lloguer dels llums i a la seva instal·lació.

Els carrers que s’han guarnit estan repartits entre Montornès Nord (carrers de Federico García Lorca i de la Llibertat i la plaça del Poble) i Montornès Centre (carrers del Riu Mogent, de Palau d’Ametlla, de Joan XXIII, de Jaume Balmes, de Jacint Verdaguer, de Blas Infante, de Sant Isidre, de l'Estrella, de Can Parera i Major, l’av. de l’Onze de Setembre i la del Riu Mogent, i la plaça de la Font, de Pau Picasso i dels Països Catalans). També a la rotonda del Casal Cultura, a la cruïlla entre el carrer de les Tres Creus i l'avinguda del Riu Mogent i la rambla de Sant Sadurní. 

Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica
Llums de Nadal a Montornès Nord
Llums de Nadal a Montornès Centre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona