CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini d'inscripcions als tallers del Casal de Cultura

Obert el termini d'inscripcions als tallers del Casal de Cultura

20/08/2018

Les inscripcions provisionals als cursos i tallers del curs 2018-19 al Casal de Cultura es poden fer fins al 7 de setembre. Com a novetat d'enguany, la inscripció es fa en línia a través del web municipal.

El Casal de Cultura ha obert el període d'inscripcions provisionals per als tallers que organitza aquest curs 2018-19. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de setembre i, en aquesta ocasió, es fan en línia a través del web municipal.

Les persones que necessitin assistència per fer la sol·licitud es poden adreçar al Casal de Cultura del 20 al 31 d'agost, de 9 a 15 hores, i del 3 al 7 de setembre, de 15 a 21 h.

L'assignació de places per als tallers amb més demanda que oferta es farà a través d'un sorteig que es realitzarà el 13 de setembre entre totes les sol·licituds rebudes.

Les inscripcions són provisionals i només passaran a ser definitives quan s'hagi fet el sorteig dels tallers amb més demanda que oferta i un cop la persona interessada hagi emplenat i signat l'autorització de domiciliació bancària. Aquest darrer tràmit es durà a terme del 18 al 26 de setembre.

La programació compta amb una vintena de tallers

Els cursos del Casal de Cultura començaran el mes d'octubre. La programació d'activitats inclou un total de 24 tallers relacionats amb la dansa, les arts i manualitats, la tecnologia, la costura, la cuina i la salut.

Entre les novetats, hi ha un taller d'il·lustració i còmic per a majors de 16 anys, un taller de cosmètica natural i un altre de defensa personal per a dones.

A més, també hi ha tallers per als més menuts. La programació inclou pintura i ceràmica infantil i un nou taller de cuina per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Inscripcions obertes tallers Casal de Cultura curs 2018-19

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona