CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Habitatge públic per a joves, assequible i de qualitat

Habitatge públic per a joves, assequible i de qualitat

09/02/2018

L'Ajuntament obre la primera convocatòria per accedir a habitatges municipals de lloguer. Es preveu adjudicar cinc pisos a joves d'entre 18 i 35 anys. El termini de sol·licitud romandrà obert del 12 de febrer al 23 de març.

El 12 de febrer s'obre la primera convocatòria per accedir a habitatges municipals de lloguer. Està destinada a joves d'entre 18 i 35 anys, o que en tinguin entre 16 i 18 i estiguin judicialment emancipats. Entre els requisits que es demanen hi ha la inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO) i disposar d'uns ingressos situats dins dels barems que estipulen les bases.

Per a l'adjudicació es tindran en compte, a més dels ingressos, factors com la situació laboral, l’antiguitat al municipi o bé la condició de família monoparental o nombrosa. Els contractes de lloguer tindran una durada de 3 anys, prorrogables any a any a un màxim de 3 anys més. Les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència seleccionades i se situaran entre el 18 i el 30% dels guanys.

Les sol·licituds es podran presentar del 12 de febrer al 23 de març a  l’Oficina d’Atenció Ciutadana. També hi ha la possibilitat de fer la sol·licitud en línia adjuntant la documentació requerida a montornes.cat/habitatgejove.

Cinc pisos per a unitats de convivència de quatre persones

Els cinc pisos que es posen a disposició del jovent són de titularitat municipal. L'Ajuntament els va adquirir durant l’any 2016. Al llarg del 2017 i aquest 2018 els ha rehabilitat Els habitatges compten amb menjador, cuina, bany i dues habitacions dobles, la qual cosa permet una ocupació de fins a 4 persones. Els arranjaments que s'hi han dut a terme han inclòs l'aïllament dels paraments i la substitució de finestres per tal de garantir un millor comportament energètic.

Arxivat a: Ciutadania, Joventut
Un dels pisos rehabilitats
.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona