CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Llistat provisional de sol·licituds per als pisos de lloguer per a joves

Llistat provisional de sol·licituds per als pisos de lloguer per a joves

25/04/2018

L'Ajuntament ha publicat la llista provisional de sol·licituds presentades per optar a un dels cinc habitatges públics de lloguer per a joves. Les persones provisionalment excloses per manca de documentació tenen temps per presentar-la fins al 10 de maig.

Entre el 12 de febrer al 23 de març l'Ajuntament va rebre directament més d'un centenar de consultes relacionades amb la convocatòria d'habitatges públics en règim de lloguer per a joves. Finalment, es van formalitzar un total de 16 sol·licituds, de les quals nou estan pendents de ser admeses a l'espera que les persones sol·licitants completin la documentació presentada. Tenen temps per fer-ho fins al 10 de maig, un termini que es pot ampliar cinc dies més si així ho sol·liciten i justifiquen.

Un cop passat aquest termini, la Mesa de valoració establirà el llistat definitiu de persones admeses i excloses. Un cop publicat aquest llistat, la Mesa procedirà a la puntuació de les sol·licituds segons els criteris de selecció de les unitats de convivència fixats a l’article 4 de les Bases reguladores de la convocatòria.

D'acord amb el previst, els primers habitatges es lliuraran abans de l'estiu.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona