CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 25N: Concert amb Amparo Sánchez: "Hermana y cantaora"

25N: Concert amb Amparo Sánchez: "Hermana y cantaora"

Dia i hora: divendres 25/11/2022 a les 20:30

Lloc: Teatre Margarida Xirgu (plaça de Margarida Xirgu, 3)

En format acústic i de manera íntima, la líder del grup Amparanoia portarà alguns dels seus èxits inclosos en treballs com "Hermanas" i "BSO La Niña y el Lobo Vol.1".

A banda del teatre, la nova programació Montornès Aixeca el Teló també té espai per a la música en directe.

Amparo Sánchez, líder del grup Amparanoia, oferirà el concert Hermana y cantaora el 25 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Margarida Xirgu. La proposta també està inclosa en els actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista a Montornès.

El públic podrà assistir a un concert acústic on les melodies de les guitarres i els ritmes acompanyen la veu amb aires llatins i flamencs, barrejant chacarera i tanguillo, son jarocho i granaïnes, blues i bolero, rumba i ranxera. Un repertori que uneix els seus darrers dos treballs, Hermanas i BSO La Niña y el Lobo Vol.1, juntament amb els tres àlbums en solitari de la cantant.

Hermanas és el resultat de la unió entre el ritme i la rima, entre el cor i la poesia, entre Barcelona i Rio de Janeiro, entre dones que es reconeixen com a germanes i decideixen unir en nou cançons la seva visió de feminisme i de feminitat. I la dona com a protagonista dels seus desitjos i afirmacions, del seu empoderament i sororitat.

BSO La Niña y el Lobo Vol.1 és una història autobiogràfica que narra, a mode de diari, una història brutal i punyent sobre la violència masclista i, alhora, explica una història de transformació i superació. Un llibre commovedor que no deixarà ningú indiferent. Per a la tercera edició va acompanyada de la seva pròpia banda sonora. Són deu versions entre les quals s'inclouen Han Caído los Dos, de Radio Futura; Mala Vida, de Mano Negra; La Pistola y el Corazón, dels Lobos, o Adoro, d'Armando Manzanero, i també Veneno i Pasión, una cançó del primer àlbum d'Emparo Sánchez, Haces Bien (La Fàbrica Magnètica, 1993).

L'espectacle té una durada aproximada d'entre 75 i 90 minuts i està recomanat per a tots els públics.

Les entrades estan disponibles al web entrades.montornes.cat. N'hi ha des de 7.5 € i fins als 20 €, en funció de les bonificacions aplicades.

Servei gratuït d'acollida d'infants

Durant l'espectacle, el Departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament i el Moviment d'Esplai del Vallès (MEV) promouen un servei gratuït d'acollida d'infants majors de 3 anys.

Per sol·licitar-lo cal enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h) abans del dijous 23 de novembre. Haureu d'indicar el nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats, i indicar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.

Arxivat a: Cultural, Musical
(imatge: Amparo Sánchez)
(imatge: Amparo Sánchez)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona