CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tardor d’espectacles al “Montornès Aixeca el Teló”

Tardor d’espectacles al “Montornès Aixeca el Teló”

09/09/2022

La programació del darrer trimestre de l’any es posarà en marxa el 8 d’octubre al Margarida Xirgu amb “El sopar dels idiotes”. El calendari també inclou propostes de primera línia de l’escena teatral catalana, com “L’Oreneta” amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, i espectacles familiars com “Les aventures del Lleó Vergonyós”, “Les croquetes oblidades” i “L’Univers”.

La darrera entrega de la programació d’arts escèniques del 2022 arriba molt lluïda i amb un marcat contingut d’intencions transformadores.

La temporada començarà amb humor, amb una nova edició de l’exitosa obra El sopar dels idiotes, el 8 d’octubre, que durà a l’escenari del Teatre Margarida Xirgu actors coneguts de l’escena televisiva, com David Olivares i Artur Busquet.

La temporada seguirà el 25 de novembre amb el concert Hermana y cantaora, d’Amparo Sánchez. La líder del mític conjunt Amparanoia oferirà un concert acústic colpidor sobre la violència masclista, acompanyada de dos guitarristes flamencs i molt de ritme.

També per al públic adult arriba a Montornès una de les grans de l’escena teatral catalana: Emma Vilarasau i Dafnis Balduz representaran L’Oreneta, el 16 de desembre, una esfereïdora obra de Guillem Clua.

Tots aquests espectacles enfocats a públic adult comptaran amb el servei gratuït d’acollida per a infants durant la funció. Caldrà sol·licitar-lo en el moment d’adquirir les entrades. Es tracta d’una iniciativa implantada en els darrers mesos pel Departament d’Igualtat per afavorir la conciliació familiar, en especial de les dones, i va a càrrec de l’entitat sense ànim de lucre del Moviment d’Esplai del Vallès (MEV).

Tres espectacles que faran les delícies d’infants i famílies

La temporada del “Montornès Aixeca el Teló” incorpora, com és habitual, espectacles de qualitat adreçats al públic familiar. En aquesta ocasió n’hi ha tres: un de musical, el 22 d’octubre,  amb Les aventures del Lleó Vergonyós , basat en el gran hit d’El Pot Petit; un altre de molt bonic i tendre, el 19 de novembre, amb Les croquetes oblidades, de Les Bianchis; i l’espectacle L’Univers dedicat al públic més menut i que es podrà veure el 17 de desembre a l’Espai Cultural Montbarri.

Complement de cinema amb el Cicle Gaudí

La programació cultural estable de Montornès del Vallès es combina i completa amb la projecció mensual d’una pel·lícula del Cicle Gaudí a l’Espai Cultural Montbarri. Cada darrer diumenge de mes (salvant excepcions), el teatre de Montornès Nord es transforma en el nostre cinema municipal amb una proposta audiovisual de qualitat reconeguda feta aquí. Les següents convocatòries són:

  • Diumenge 25 de setembre, Escape room. Després de l’èxit de diverses temporades de l’obra al Teatre Goya, aquest thriller psicològic, obra d’Héctor Claramunt i Joel Joan, arriba amb èxit a la gran pantalla. El resultat, enganxa!
  • Diumenge 30 d’octubre, Toscana.
  • Diumenge 20  de novembre, Alcarràs. L'internacionalment multipremiat film de la Carla Simón, amb èxit de taquillatge arreu, serà a la gran pantalla de Montornès.
  • Diumenge 18 de desembre, La voluntària. 

Les entrades per als espectacles de la temporada es posaran a la venda el dilluns 12 de setembre a les 9 del matí. Estaran disponibles a entrades.montornes.cat i al Casal de Cultura (només per a pagaments amb targeta).

Arxivat a: Cultura i festes
"L'Oreneta" amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz
"El sopar dels idiotes"
Amparo Sánchez oferirà el concert "Hermana cantaora"
"Les croquetes oblidades"
"Les aventures del lleó vergonyós"
"L'Univers"
Imatge promocional de la programació "Montornès aixeca el teló" del darrer trimestre de 2022

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona