CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Revetlla de Sant Joan 2021

Revetlla de Sant Joan 2021

Dia i hora: dimecres 23/06/2021 a les 18:00

Lloc: Escola Marinada

Montornès donarà la benvinguda a les festes de Sant Joan amb la lectura del pregó a càrrec de l'associació Globus pels Valents, l'encesa de la foguera i tallers infantils.

Les festes de Sant Joan 2021 ja són aquí! Per donar el tret de sortida a la programació d'activitats d'enguany, la Comissió de Festes de Montornès Nord ha organitzat una tarda plena de propostes lúdiques el mateix dia de la revetlla al pati de l'Escola Marinada.

A les 18 h, l'Esplai Panda oferirà tallers de manualitats infantils amb en Xiong.

L'associació Globus pels Valents llegirà el pregó de les festes a les 20 h, abans de la posada del mocador i el ball de gegants amb la Colla de Geganters de Montornès del Vallès.

Finalment, a les 22 h, al mateix espai tindrà lloc l'encesa de la foguera i un petit castell de focs amb la participació del Ball de Diables i Drac de Montornès. 

Important: Per assistir-hi serà necessari reservar plaça de manera gratuïta al web entrades.montornes.cat o a les paradetes informatives que la Comissió de Festes de Montornès Nord ubicarà als mercats setmanals (11 i 12 de juny, de 10 a 13 h), al carrer Major amb Jacint Verdaguer (18 de juny, de 17 a 20 h) i al mercat setmanal de Montornès Nord (19 juny, de 10 a 13 h). A totes les activitats caldrà dur la mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat entre grups de convivència.

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Foguera de Sant Joan (Autor: Juanjo Bermejo)
Foguera de Sant Joan (Autor: Juanjo Bermejo)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona