CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Curs de dispensació responsable de begudes alcohòliques

Curs de dispensació responsable de begudes alcohòliques

Dia i hora: dimecres 09/09/2015 de les 10:30 a les 12:30

Lloc: Ajuntament

En el marc del Pla Estratègic de Prevenció d'Addiccions (PEPA), avui es duu a terme un curs gratuït i obligatori per a totes aquelles persones que vulguin disposar d'un servei de barra per Festa Major

La Policia Local i els departaments de Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament posen en marxa al setembre la programació del Pla Estratègic de Prevenció d'Addiccions (PEPA), que aquest trimestre versa sobre la prevenció del consum d'alcohol.

En aquest sentit, la primera proposta és un curs de dispensació responsable de begudes alcohòliques. La formació es desenvoluparà avui, de 10.30 a 12.30 h, a l’Ajuntament i és gratuïta i obligatòria per a tothom qui vulgui tenir un espai amb servei de barra a la Festa Major.

La jornada serà molt pràctica i tractarà sobre normatives, consells i mesures a tenir en compte per a la dispensació responsable d’alcohol aportant criteris i estratègies per gestionar situacions de risc.

Arxivat a: Formativa, Social
Logotip del Pla Estratègic de Prevenció d'Addiccions (PEPA)
Logotip del Pla Estratègic de Prevenció d'Addiccions (PEPA)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona