CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Utilitats > Formularis > Inscripció provisional als tallers del Casal de Cultura (curs 2019-2020) - Persones adultes

Inscripció provisional als tallers del Casal de Cultura (curs 2019-2020) - Persones adultes

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom i cognoms *
DNI/NIE *
Escriu-lo sense punts ni guions.
Domicili *
Barri

(només en el cas de residir a Montornès del Vallès)

Localitat *
Codi postal *
Correu electrònic
Telèfon/s *
Edat *
A continuació, escolliu les modalitats i horaris que us interessin
Es cobrarà una quota de 5 € en concepte de material fungible en aquells tallers que porten un asterisc (*). Aquesta aportació es carregarà en el cobrament de la primera mensualitat, i excepcionalment en una segona ocasió, sempre que hagi transcorregut un mínim de 3 mesos de l’inici del taller.
.

DANSES

Balls de saló

Conjunt de balls diferents que es ballen en parella, de manera coordinada i seguint el ritme de la música. Cal venir amb parella i tenir coneixements previs.

Preu: 10 €/mes

Balls en línia

Aprenentatge de diferents coreografies, totes amb diferents estils i ritmes. Hi ha molts moviments de cames, voltes, desplaçaments i coordinació amb la resta del grup. No cal parella.

Preu: 10 €/mes

Dansa del ventre

S’aprenen els passos bàsics de la dansa del ventre mitjançant un treball corporal per prendre consciència del cos i poder treballar bloquejos personals. Alhora que s’interpreta la música, es deixen enrere prejudicis i vergonyes, i la dansa es converteix en una experiència alliberadora i divertida.

Preu: 12 €/mes

Biodansa

La biodansa ens permet treballar la dansa i el moviment creatiu, en el sentit més ampli, com a mitjà d’expressió, alliberament corporal i com a eina de guarició corporal, mental i emocional. El taller va adreçat a persones de totes les edats, que tinguin ganes de moure el cos i créixer personalment.

Preu: 12 €/mes

.

ARTS I MANUALITATS

Restauració de mobles i metalls*

Taller on l’usuari/ària pot reparar, transformar o entapissar les seves pròpies peces. Cal portar una bata i guants forts per treballar.

Preu: 23 €/mes

Pintura*

En aquest taller es practica:

  • Dibuix artístic: teoria i pràctica, amb llapis i carbonet, per adquirir els coneixements dels volums i descobrir el llenguatge del color.
  • Pintura: coneixements bàsics, tècniques pictòriques, profunditats amb el color. Potenciació del desenvolupament de la pròpia personalitat a través de l’art.

Preu: 4 h per setmana: 24 €/mes
2 h per setmana: 13 €/mes

Il·lustració i còmic* (a partir de 16 anys)

Adreçat a totes aquelles persones interessades iniciar-se en la il·lustració i el manga com a hobby o com a futur professional. Explorarem tot allò que comporta el dibuix enfocat a la il·lustració i còmic.

Preu: 10 €/mes

Ceràmica*

Es treballa el fang amb volum i pla. S’aprèn a fer esmalts i a personalitzar-los, a decorar les peces, a esgrafiar, a fer murals i bijuteria.

Preu: 13 €/mes

.

TECNOLOGIA

Escolliu les modalitats i horaris que us interessin
Fotografia digital
  • Nivell inicial: Introducció a la història de la fotografia. La càmera fotogràfica. Diafragma i profunditat de camp. Velocitat d’obturació i moviment. Sensibilitat ISO. Ajustaments i maneig de la càmera. Maneres d’enfocament. L’equip del fotògraf. La llum i el seu mesurament. El color i l’equilibri de blancs. Principis de composició. Es faran sortides fotogràfiques.
  • Nivell mitjà: Història de la fotografia. Conceptes basics. Ús de la càmera en mode manual. Il·luminació. Utilització del flaix extern. Utilització de diferents tècniques avançades i l’aplicació d’accessoris. Llegir l’histograma. Disparar en RAW. Revelar digitalment els arxius RAW. Fotografia nocturna. Blanc i negre. Tractament d’imatges. Projecte trimestral. Es faran sortides fotogràfiques.
  • Nivell avançat: (constarà de tres mòduls): Mòdul 1. Introducció a la fotografia social Des d’una vessant amateur, es farà una introducció en la fotografia social, com poden ser bodes, espectacles , presentacions, books, viatges, etc. Mòdul 2. Introducció a la fotografia esportiva Aprendrem a fotografiar un esdeveniment esportiu com una mitja marató, un partit de futbol o una exhibició de karate, amb la seguretat de transmetre tota l’espectacularitat dels esports. Mòdul 3. Introducció a la fotografia comercial Assolirem els coneixements necessaris per fer fotografia de productes, un catàleg, fotografia gastronòmica o arquitectònica.

Preu: 16 €/mes

Informàtica

Curs general on es treballa tot allò relacionat amb el món de la informàtica: coneixement de l’ordinador i les seves parts, Internet com a eina de treball, de consulta i de comunicació, el correu electrònic com a mitjà de comunicació, etc.

Preu: 9 €/mes

.

TASTA

Cuina

Taller de cuina saludable a nivell d’iniciació, on s’elaboraran tant primers i segons plats, com postres.

Preu: 20 €/mes (inclou el cost d’aliments)

.

SALUT

Gimnàstica hipopressiva per al reforçament del sòl pelvià de les dones

El sòl pelvià es una zona del cos habitualment desconeguda i sovint oculta, no obstant això una bona salut dels seus músculs és fonamental per a totes les funcions corporals en què participen (continència urinària i fecal, defecació, relacions sexuals, suport de les vísceres pelvianes, part, i estabilitat lumbo pelviana). Aquest taller no és indicat per al període de la quarantena.

Preu: 10 €/mes

Hipopilates

Mètode de gimnàstica per estirar i enfortir el cos, amb una especial atenció en la simetria i l’alineació. Sis són els principis que defineixen aquest mètode: concentració, control, centre, fluïdesa, precisió i respiració. També es treballen els abdominals hipopressius. No recomanat per a persones hipertenses, amb hèrnies abdominals, umbilicals o inguinals, ni per a dones embarassades o en quarantena.

Preu: 20 €/mes

Pilates

Mètode de gimnàstica per estirar i enfortir el cos, amb una especial atenció en la simetria i l’alineació. Sis són els principis que defineixen aquest mètode: concentració, control, centre, fluïdesa, precisió i respiració.

Preu: 16 €/mes

Ioga

El ioga és un exercici complet per al cos i la ment. Es treballa molt la respiració, la capacitat de concentració i la relaxació.

Preu: 3 h per setmana: 20 €/mes
1.30 h per setmana: 11 €/mes

Meditació

Es practiquen mantres, exercicis energètics, de respiració i relaxació.

Preu: 11 €/mes

Cosmètica natural

Adreçat a aquelles persones que volen tenir cura de la pell amb productes naturals. S’estudiaran els ingredients bàsics (olis vegetals, essencials, flors, fangs, ceres...) que s’utilitzen en cosmètica natural, les seves propietats i aplicacions. S’elaboraran cremes facials i corporals de preparació senzilla. Programació trimestral. (el preu del material per als productes de cada trimestre s’abonarà directament a la tallerista; el preu oscil·larà entre els 20 i els 22 € aproximadament).

Preu: 20 €/mes

Defensa personal per a dones

Taller enfocat a treballar l’apoderament i aprendre eines per saber reaccionar davant de situacions d’assetjament masclista. Adreçat a dones a partir de 16 anys. Cal portar roba còmoda.

Preu: 11 €/mes 

.

COSTURA

Taller de boixets

Els boixets, o puntes de coixí, són un art tèxtil que consisteix a elaborar peces fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí (els materials s’entregaran al principi del curs).

Preu: 13 €/mes*

Taller de patchwork

El patchwork o labor de retalls és la tècnica d’unir retalls de teles de diferents colors i textures formant figures geomètriques o dibuixos, que posteriorment es poden encoixinar per conformar mantes, cobrellits o robes. Els materials els ha de portar cada participant.

Preu: 13 €/mes

Taller de costura creativa

Taller per aprendre a treure partit de manera econòmica a allò que ja tens o a peces bàsiques i assequibles. No cal saber cosir.

Preu: 13 €/mes

.

BONIFICACIONS

En els casos en què la persona interessada tingui dret a alguna de les bonificacions següents:

Sobre les bonificacions *

L’Ajuntament de Montornès del Vallès demana l'autorització per consultar les dades que donen dret a la bonificació sol·licitada. En cas d'oposició, caldrà aportar l'original del document a la recepció del Casal de Cultura, com a màxim, el primer dia del taller. (D'acord amb el previst a l’article 28, apartats 2 i 3, de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques)

Més informació
Casal de Cultura (93 572 17 19; (Necessites javascript per veure aquest correu-e))
Política de privacitat *
Validesa de la inscripció provisional

Aquesta inscripció només serà definitiva quan rebeu la comunicació per part del Casal de Cultura confirmant la plaça triada i hagueu presentat el full d’autorització de domiciliació bancària (abans del 27 de setembre del 2019).

L'ordre de presentació de sol·licituds no garanteix la reserva de places

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona