CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gent Gran

Gent Gran

Opcions

Notícies per data

  1. .
    09/05/2022
    La Policia Local recomana no deixar accedir als habitatges visites inesperades, encara que duguin roba amb distintius sanitaris. Davant del dubte, cal trucar la Policia Local.
    Arxivat a: Gent Gran, Seguretat ciutadana
  2. Terrenys on es construirà la residència i centre de dia, situats entre els carrers de Consell de Cent i Josep Tarradellas
    27/04/2022
    La convocatòria s’adreça a professionals de l’arquitectura. Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al 5 de maig. A partir d’aquí, els cinc equips que siguin escollits tindran un mes per presentar el primer plantejament del projecte.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran, Serveis Socials
  3. Interpretació de la cançó "Bravo por la música", de Juan Pardo, a càrrec de les usuàries dels tallers de memòria.
    06/04/2022
    Una cinquantena de persones grans han participat en els sis tallers que el Departament de Serveis Socials ha programat durant el curs 2021-22. El projecte va començar el 2001 com a complement del Servei d’Atenció Domiciliària. Aquest dimecres s’ha celebrat la cloenda dels tallers d’enguany en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.
    Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
  4. Casal de la Gent Gran Centre (Imatge d'arxiu)
    06/04/2022
    L’Assemblea tindrà lloc el dijous, 7 d’abril, a les 17.30 h. Hi estan convidades totes les persones usuàries del casal.
    Arxivat a: Gent Gran
  5. L'alcalde, José A. Montero, la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, i representants de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès després de l'entrega simbòlica de les signatures.
    14/03/2022
    Representants de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès han participat en un acte simbòlic per lliurar les 1.615 signatures que ja van presentar per registre d’entrada a l'Ajuntament el 28 de febrer. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura. L'Ajuntament les farà arribar a la Generalitat. L’associació ha convocat una manifestació que sortirà divendres a les 18 h de la plaça de Joan Miró.
    Arxivat a: Gent Gran
  6. Exterior del Casal de la Gent Gran Nord.
    09/03/2022
    Les persones que vulguin optar a la gestió del servei poden presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica fins al 22 de març a través del perfil del contractant de l’Ajuntament. La licitació inclou el servei de bar i consergeria del casal.
    Arxivat a: Gent Gran
  7. Trobada de l'alcalde, la regidora, Natalia Segura, i personal tècnic de l'Ajuntament amb representants de la gent gran
    07/03/2022
    Entre les accions hi ha la incorporació d’una persona de suport per als casals, la programació d’activitats i el projecte del centre de dia residència.
    Arxivat a: Gent Gran
  8. .
    03/03/2022
    Les persones majors de 65 anys que estiguin en règim de lloguer i en situació econòmica precària ja poden optar als ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El termini per sol·licitar-los finalitzarà el 29 d’abril.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran, Habitatge
  9. Concentració de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès (31/01/2022)
    03/02/2022
    L’alcalde, José A. Montero, ha adreçat una carta a les entitats bancàries presents al municipi reclamant atenció presencial i adequada a les persones grans que no poden accedir a les gestions en línia. En els darrers dies l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès ha protagonitzat mobilitzacions reclamant una millor atenció. El Ple de l’Ajuntament va aprovar al setembre, per unanimitat, una moció en el mateix sentit.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Gent Gran
  10. Persones usuàries del Casal de la Gent Gran Nord.
    01/02/2022
    A partir d’aquest dimecres, 2 de febrer, el Casal obrirà de dilluns a divendres de 16 a 19 h amb un servei de consergeria habilitat per l'Ajuntament. No hi haurà bar, perquè el servei es troba en fase d'adjudicació.
    Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
Anterior Pàgina 3 de 9 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona