CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Marató de contes confinada per Sant Jordi

Marató de contes confinada per Sant Jordi

22/04/2020

La Biblioteca i altres equipaments animen la ciutadania a commemorar la diada amb activitats compartides a les xarxes socials.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, la Biblioteca ha estat molt activa a través dels seus perfils a les xarxes socials i ha adaptat part de les seves activitats habituals al format virtual. Ara, amb l’arribada de Sant Jordi, ha preparat diverses accions per poder commemorar la diada des de casa.

Enguany l'equipament ha canviat la tradicional marató de contes que se celebrava a la plaça de Pau Picasso per una marató "en línia" elaborada amb la col·laboració del veïnat. Ja fa dies, la Biblioteca va animar els segus seguidors/es a representar i gravar la seva part preferida de la llegenda de Sant Jordi. El resultat final es podrà veure aquest 23 d'abril a les 18 h als perfils d'Instagram i de Facebook de l'equipament. Les conta contes Mercè Rubí i Mon Mas seran les encarregades de conduir l'esdeveniment.

D’una banda, la Biblioteca, a través de les xarxes, convida la ciutadania a elaborar les seves pròpies roses amb material divers: roba, paper, fusta, etc., penjar-les a les portes, finestres i balcons i compartir-les amb l’etiqueta #BalcoSantJordi. D'aquesta manera, Montornès també s'afegeix a una iniciativa que es durà a terme a tot Catalunya.

Creativitat en família

La Llar d’Infants El Lledoner, per la seva banda, proposa un repte familiar per deixar volar la imaginació. La idea és fer una proposta artística relacionada amb Sant Jordi. Es pot fer des de qualsevol disciplina: manualitats, balls, contes, receptes de cuina...

Un cop pensada i elaborada la creació, cal immortalitzar-la i publicar el vídeo o la fotografia a la pàgina de Facebook de la Llar d'Infants El Lledoner. La publicació amb més likes tindrà un regal sorpresa. Es pot participar fins el 23 d’abril a les 00 h.

Arxivat a: Cultura i festes, Covid-19, CuidemnosMontornès
Manualitat elaborada pel tallerista Pachi de la Biblioteca (Font: @photo.jesus.pachi)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona