CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Procés de selecció de monitors/es per al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes

Procés de selecció de monitors/es per al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes

12/04/2019

Se seleccionaran monitors i monitores esportius/ves per al CEM Les Vernedes i es crearà una borsa de treball per cobrir possibles baixes i substitucions. Les sol·licituds es poden presentar fins al 23 d'abril.

L'Ajuntament de Montornès ha obert la convocatòria del procés de selecció de monitors i monitores per al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes i per a la creació d'una borsa per cobrir les possibles vacants i substitucions que puguin produir-se mentre no es realitzi una nova convocatòria.

Entre els requisits que es demanen per a la convocatòria hi ha posseir alguna de les següents titulacions: llicenciatura o grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport; títol de tècnic/a superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, o qualificació professional d’activitats dirigides amb suport musical (nivell 3), condicionament físic en sala d’entrenament polivalent (nivell 3) i/o fitness aquàtic i hidrocinèsia (nivell 3).

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 23 d’abril al Registre General de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i els dimarts i dijous, també de 17 a 19 h. Si la sol·licitud es presenta per correu administratiu, caldrà enviar-la escanejada amb el segell de correus a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(En els arxius adjunts hi ha les bases de les convocatòries i els models de sol·licitud)

Arxivat a: Ajuntament
Classe dirigida al CEM Les Vernedes (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona