CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova incorporació al govern municipal

Nova incorporació al govern municipal

20/09/2018

En els darrers dies ha entrat en vigor el decret de l’Alcaldia que determina la modificació del cartipàs municipal després de la incorporació al govern local de Juan Ángel Moreno Ramos, en substitució de Miguel Ángel Bueno Aranda.

En el Ple ordinari de setembre va prendre possessió de la credencial de regidor a l'Ajuntament de Montornès Juan Ángel Moreno Ramos, número 13 de la llista d’ICV-EUiA a les municipals de 2015.

Juan Ángel Moreno substitueix el regidor Miguel Ángel Bueno Aranda que va deixar el càrrec al juliol per motius personals i professionals. Juan Ángel Moreno ha assumit les responsabilitats del regidor sortint: festes, mobilitat i la regidoria del barri de Montornès Centre.

Juan Ángel Moreno va néixer a Lleida el 1965. Quan tenia un any la seva família es va traslladar a Montmeló i des de 1993 és veí de Montornès. Està casat i té una filla. Ha treballat en el ram de la metal·lúrgia i, actualment, de la pintura. Va ser delegat sindical de CCOO entre 1987 i 2005. És conegut al municipi per la seva vinculació amb l'esport local, especialment amb el karate i l'handbol.

Arxivat a: Ajuntament
Juan Ángel Moreno Ramos

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona