CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cap de setmana esplèndid d'esport, llibres i roses

Cap de setmana esplèndid d'esport, llibres i roses

24/04/2017

La 24a edició de la Mitja ha vestit d'esport un cap de setmana ple d'activitats culturals, lúdiques i reivindicatives. Radouane Nour i Raquel Parrado han estat els guanyadors de la prova, mentre que Mouad Mbarki i Montse Mas s'han imposat novament en la Cursa dels 6 km.

Prop de 2400 atletes han participat aquest diumenge en la 24a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i en la XII Cursa dels 6 km que l'acompanya.

L’atleta del CA La Sansi Radouane Nour s’ha imposat amb un temps d'1:10:18. En segon lloc ha arribat el corredor de l’Atletisme Montornès, Elías Resina (1:13:27). El club local també ha estat el guanyador per equips en categoria masculina. La primera dona a arribar a la meta ha estat Raquel Parrado, també del CA La Sansi, amb un crono d'1:21:05. La segona posició ha estat per a Clara Angélica Esparza del CA Montornès.

Pel que fa a la Cursa dels 6 km, s'ha repetit la foto de l'any passat amb victòria de Mouad Mbarki del Montornès i Montse Mas del FC Barcelona.

La coincidència amb Sant Jordi ha fet que el Drac Ceballot, de la Colla de Drac i Diables de Montornès, hagi estat l’encarregat de donar la sortida als atletes. La cursa ha comptat amb animació a Montornès de la Penya Pere Anton i de ElsKeKorrenMolt de La Roca en el pas per la seva població.

Gràcies a la col·laboració de prop de 400 persones la prova ha tornat a ser un èxit d'organització. 

Sant Jordi: cultura, festa i reivindicació

La Diada de Sant Jordi ja es va començar a viure a Montornès divendres amb la celebració de la tradicional Marató de contes, a càrrec de la Biblioteca, i la celebració de la II revetlla de Sant Jordi. Aquest any, la revetlla ha estat un homenatge reivindicatiu al paper de cadascú en la preservació de la cultura. Per això el lema de la campanya, que s'ha difós especialment a través de les xarxes socials, era #SomCultura #TuEtsLaResistencia.

Dissabte, l'Associació 14 d'abril, Recuperem memòria per recuperar drets va celebrar un acte de commemoració de la proclamació de la II República i també dissabte el compositor Xavier Baurier va fer lliurament al municipi de les partitures la sardana de La Remençada que s'estrenarà enguany.

El mateix dia de Sant Jordi també hi ha hagut tallers i contes a la plaça de Pau Picasso. Les activitats continuaran aquesta setmana. El dia 27 a les 17.30 h, la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà la XV Cantata de Sant Jordi organitzada per l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. El programa culminarà el dissabte 29 d'abril amb la celebració, a partir de les 12 h a la plaça de Pau Picasso, del Dia Internacional de la Dansa.

La Mitja, una prova solidària 
Tal com s'ha fet en els darrers anys l'organització de La Mitja i l'empresa Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a una causa solidària. Enguany anirà a la investigació del càncer infantil que duu a terme la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. D'altra banda, la recaptació íntegra de la Mini Solidària que es va celebrar dissabte a la tarda serà per als projectes que Creu Roja de Granollers desenvolupa a la comarca. A més, a l’arribada de la Mitja, tothom que va voler es va poder fer una foto simpàtica amb el “movimiento Piu”. L’organització donarà un quilo de menjar a Càritas per cada foto realitzada: s’han fet 1.000 fotos.

(S'inclou l'adaptació d'informacions facilitades pel Club d'Atletisme Montornès)

Arxivat a: Cultura i festes, Esports
Radouane Nour, en el moment d'arribar a la meta
El pòdium masculí
El pòdium femení
Guanyadors de la prova dels 6 km
Grup de dones "Corre per la Igualtat" (Foto: Facebook ADIM)
Hi ha participat prop de 2.400 atletes
Marató de contes a la plaça de Pau Picasso
II Revetlla de Sant Jordi #SomCultura #TuEtsLaResistència
Acte de commemoració de la proclamació de la II República
Ballada de sardanes
El compositor Xavier Baurier lliura al municipi la sardana de La Remençada
Parades de llibres a la plaça de Pau Picasso
Les figures del poble, presents a la festa
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona