CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millores en la xarxa de subministrament d’aigua al torrent de Vinyes Velles

Millores en la xarxa de subministrament d’aigua al torrent de Vinyes Velles

21/02/2017

Aquesta setmana l'empresa pública GIACSA fa actuacions al torrent de Vinyes Velles, just abans del pas per sota de l'avinguda Barcelona. Els treballs formen part del projecte de millora de la xarxa de subministrament d’aigua al municipi.

En els darrers dies s'han fet els preparatius per iniciar els treballs de millora de les connexions de la xarxa de subministrament d'aigua en el punt del torrent de Vinyes Velles que passa per sota de l'avinguda de Barcelona. A més de millorar les connexions de les canonades s'instal·larà un aparell per mesurar el cabal de l'aigua en aquest tram. Els treballs es desenvolupen paral·lelament a les feines que s'estan duent a terme, des de fa unes setmanes, a la plaça dels Països Catalans, l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i l’avinguda de la Mare de Déu del Carme.

Les actuacions formen part d’un projecte global que es va iniciar l’any 2015 amb la posada en marxa del nou dipòsit d’aigua a Can Bosquerons, que abasteix  el polígon industrial i les zones situades a major altura en el límit sud del casc urbà (sectors residencials de Can Bosquerons de Dalt, Casablanca i Manso Calders, el Castell i Can Coll).

El projecte també preveu la instal·lació d’un grup de pressió per abastar la part alta de la urbanització del Telègraf (la més elevada del casc urbà), la millora de les connexions de les canonades i la incorporació de sensors de control de qualitat i cabalímetres a diversos punts del municipi connectats al nou sistema de telecontrol.

Arxivat a: Via pública
Obres de millora de la xarxa de subministrament d'aigua al torrent de Vinyes Velles
Obres de millora de la xarxa de subministrament d'aigua al torrent de Vinyes Velles
Obres de millora de la xarxa de subministrament d'aigua al torrent de Vinyes Velles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona