CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de millora en la xarxa de subministrament d’aigua al carrer de Pau Casals

Obres de millora en la xarxa de subministrament d’aigua al carrer de Pau Casals

26/10/2016

Els treballs es posaran en marxa aquest dijous 27 d’octubre i tenen una durada prevista de tres setmanes. Mentre durin es tallarà al trànsit el tram comprès entre els carrers del Mestre Joaquim Rodrigo i d’Adriano.

Aquest dijous 27 d’octubre s’inicien els treballs de millora a la xarxa de subministrament d’aigua al carrer de Pau Casals. Els treballs formen part del projecte constructiu del nou grup de pressió del Telègraf i de l’adequació de la xarxa de distribució que es va iniciar l’any passat amb la posada en marxa del nou dipòsit d’aigua a Can Bosquerons.

La posada en marxa d’aquest dipòsit que es va sumar als de Can Xec i de les Tres Creus ha permès la simplificació del sistema d’abastament amb l’eliminació de bombes i grups de pressió i l’increment de la reserva d’aigua.

Les obres al carrer de Pau Casals inclouen la renovació de la canalització subterrània entre els carrers del Mestre Joaquim Rodrigo i d’Adriano.

Els treballs tenen una durada prevista de tres setmanes i van a càrrec de GIACSA, l’empresa publica que gestiona el servei d’Aigües de Montornès.

Mentre durin els treballs, el carrer de Pau Casals romandrà tallat al trànsit en el tram comprès entre els carrers del Mestre Joaquim Rodrigo i d’Adriano. Es permetrà el pas de vianants en tot moment i es facilitarà l’accés dels veïns del tram afectat als seus habitatges.

Arxivat a: Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona