CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continuen les millores en la xarxa de subministrament d’aigua

Continuen les millores en la xarxa de subministrament d’aigua

25/01/2017

L’empresa pública GIACSA segueix desenvolupant el projecte de millora de la xarxa de subministrament d’aigua al municipi. Aquests dies hi ha obres a la zona de la plaça dels Països Catalans.

En els darrers dies l’empresa pública GIACSA ha posat en marxa treballs de millora a la xarxa de subministrament d’aigua a la plaça dels Països Catalans, l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i l’avinguda de la Mare de Déu del Carme.

Les feines inclouen la millora de les connexions de les canonades i la instal·lació de cabalímetres i controls de mesura i, en aquest punt, tenen una durada prevista de sis setmanes.

L’abast del projecte

Les actuacions formen part d’un projecte global que es va iniciar l’any 2015 amb la posada en marxa del nou dipòsit d’aigua a Can Bosquerons. El dipòsit, de 2.000 m3 de capacitat, es va sumar als de Can Xec i de les Tres Creus i va possibilitar, a més d’augmentar la reserva d’aigua, començar la simplificació del sistema d’abastament amb l’eliminació de bombes i grups de pressió. Amb la construcció del dipòsit es va crear un nivell de distribució de cota 165, des del qual s’abasteix el polígon industrial de Can Bosquerons i les zones situades a major altura en el límit sud del casc urbà (sectors residencials de Can Bosquerons de Dalt, Casablanca i Manso Calders, el Castell i Can Coll).

El projecte també preveu la instal·lació d’un grup de pressió per abastar la part alta de la urbanització del Telègraf (la més elevada del casc urbà), la millora de les connexions de les canonades i la incorporació de sensors de control de qualitat i cabalímetres a diversos punts del municipi connectats al nou sistema de telecontrol.

Un cop executat tot el conjunt, s’haurà passat dels vuit nivells de pressió inicials a sis, amb diverses modificacions del seu abast. També s’hauran anul·lat diverses infraestructures (tres dipòsits i quatre bombaments) que per la seva antiguitat i estat de conservació presentaven serioses deficiències. L’acabament dels treballs es preveu per a finals del mes de març.

Arxivat a: Via pública
Obres de millora de la xarxa de subministrament d'aigua a la pl. dels Països Catalans
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona