CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 18F #VolemAcollir

El 18F #VolemAcollir

15/02/2017

L'alcalde, José A. Montero i la regidora de Cooperació Internacional, Helena Ollé, han participat aquest dimecres en un acte de suport a la campanya "Casa nostra casa vostra" i de crida a la ciutadania a participar en la mobilització del 18 de febrer a favor de l'acolliment de refugiats.

Un centenar de càrrecs electes del món local s'han reunit aquest dimecres al Comptador Memorial "Som i serem Ciutat Refugi", situat a la platja de la Barceloneta, per donar suport a la campanya "Casa nostra casa vostra". L'acte, organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, ha servit per fer una crida a la participació ciutadana en la manifestació "Volem Acollir" que sortirà el 18 de febrer a les 16 h de la plaça Urquinaona de Barcelona.

L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cooperació Internacional, Helena Ollé, han assistit a la trobada en representació de Montornès per reiterar el suport de l'Ajuntament a la campanya, que culminarà dissabte amb la manifestació i que ha inclòs activitats de sensibilització arreu de Catalunya, entre les quals el gran concert celebrat l'11 de febrer al Palau Sant Jordi.

També es manté oberta una recollida de signatures en línia que compta amb més de 66.000 signants. 

El suport de l'Ajuntament

En el Ple del gener d'enguany es va aprovar una moció d’adhesió del municipi al manifest de la campanya “Casa nostra, casa vostra” en què es reclama un canvi en les polítiques migratòries de la Unió Europea per afavorir l’acollida de refugiats.

Les formacions representades a l’Ajuntament de Montornès ja van acordar per unanimitat l'abril de l'any passat, instar al Consell Europeu, a la Comissió Europea i al Parlament Europeu a desenvolupar una política comuna d’asil i de migració a nivell de tota la Unió Europea i a afrontar la situació de les persones refugiades, procedents de Síria, amb un pla d’acollida.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Trobada de suport a la campanya "Casa nostra casa vostra"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona