CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament es vesteix de lila en el Dia internacional contra la violència envers les dones

L'Ajuntament es vesteix de lila en el Dia internacional contra la violència envers les dones

25/11/2015

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte central de la programació organitzada per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb la col·laboració de les associacions locals subscrites al Pacte d’entitats de tolerància zero contra la violència masclista. Durant l'acte s'ha recordat les 47 víctimes que es comptabilitzen a l'Estat en el que portem d'any.

La porta de l'Ajuntament ha aplegat aquest dimecres al vespre un centenar de persones que han mostrat el seu rebuig a la violència envers les dones. La façana de l'Ajuntament s'ha il·luminat amb llum lila durant tot l'acte.

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Mar García, ha fet la lectura del manifest institucional subscrit per la Generalitat, les quatre diputacions i les associacions municipalistes de Catalunya. A continuació s'ha homenatjat les 47 víctimes de la violència masclista que es comptabilitzen a l'Estat aquest 2015. Quatre pantalles han anat mostrant, un per un, els noms de les 47 dones mortes, mentre una alumna i una professora de violoncel de l'Escola Municipal de Música interpretàven El cant dels ocells de Pau Casals. Després d'aquest emotiu moment, s'ha fet una encesa d'espelmes que han servit per dibuixar a terra el número 47.

L'alcalde, José A. Montero, ha clos l'acte amb unes paraules en què ha assenyalat l'educació i la sensibilització com dos pilars fonamentals per aconseguir l'eradicació de la violència envers les dones. 

Arxivat a: Ajuntament, Igualtat
Acte institucional contral la violència envers les dones
Un moment del parlament de l'alcalde, José A. Montero
Encesa d'espelmes per les víctimes de la violència masclista
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona