CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament exigeix al Govern de l’Estat la retirada immediata de la “Llei Mordassa”

L’Ajuntament exigeix al Govern de l’Estat la retirada immediata de la “Llei Mordassa”

31/07/2015

El Ple sol·licita un debat consensuat sobre la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana entre totes les forces polítiques que inclogui la revisió de la Reforma de la Llei 2/1986 de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i la Llei Orgànica general penitenciària.

En la sessió extraordinària del 28 de juliol, el Ple Municipal ha aprovat una moció en què s’exigeix al Govern de l’Estat la retirada de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, anomenada “Llei Mordassa”. La nova norma va entrar en vigor l’1 de juliol.

En el document també es demana un debat entre les forces polítiques sobre matèria de seguretat que inclogui la Reforma de la Llei 2/1986 de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat que es considera superada i obsoleta en molts aspectes, així com la Llei Orgànica general penitenciària.

La moció aprovada assenyala que no existeix demanda social per a una norma com la “Llei Mordassa” que es, segons el text, absolutament innecessària, que suposa una nova retallada dels drets polítics i civils i que posa de manifest la voluntat del govern de tornar a un estat policial.

Arxivat a: Ajuntament
Foto d'arxiu

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona