CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

Preinscripcions per al proper curs del Casal de Cultura

16/07/2015

Es poden formalitzar fins al 28 d’agost a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i del 31 d'agost al 4 de setembre al mateix Casal de Cultura

Fins al 28 d’agost es poden fer les preinscripcions per als tallers que s’impartiran el proper curs al Casal de Cultura. Durant aquest període es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Del 31 d'agost al 4 de setembre les preinscripcions es podran fer al Casal de Cultura, de 16 a 20 h.

Com és habitual, l’ordre de presentació de les preinscripcions no garantirà la plaça i es farà un sorteig dels tallers que tinguin més demanda que places disponibles. El sorteig tindrà lloc el 14 de setembre, a les 19 h, al Casal de Cultura. El 16 de setembre es penjaran les llistes d’admesos a la recepció del Casal de Cultura i al web municipal i s’obrirà el termini d’inscripcions. 

Nova temporada als equipaments culturals 

Coincidint amb l’inici de les preinscripcions s’ha publicat la programació de la propera temporada al Casal, juntament amb la de la Biblioteca i l’Oficina de Català. El Casal manté l’oferta del curs passat, amb una vintena de tallers que mobilitzen a l'entorn de cinc-cents usuaris.

La Biblioteca tornarà a dur a terme activitats força consolidades com L'hora del conte, les tertúlies literàries, l'aprenentatge d'anglès amb l'activitat "Tandem" i el projecte "Nascuts per llegir" adreçat a la primera infància. També es perpetua el taller de meditació en família que s'ha estrenat la darrera temporada, el club de lectua infantil i la tertúlia de poesia. Finalment, es duran a terme sessions sobre emprenedoria, programades en col·laboració amb el Departament Municipal de Promoció Econòmica.

Pel que fa a l’Oficina de Català, començarà la temporada amb la inscripció als seus cursos, que es podrà formalitzar a partir del 14 de setembre.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge promocional de la programació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona