CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per sol·licitar ajuts a la contractació

Darrers dies per sol·licitar ajuts a la contractació

26/11/2014

Aquesta setmana acaba el termini per sol·licitar les subvencions que atorga l’Ajuntament a empreses que contractin persones en situació d’atur incloses en els projectes del Servei Municipal de Promoció Econòmica i als emprenedors que iniciïn la seva activitat aquest any.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament manté una línia de subvencions per a les activitats econòmiques que contractin una o més persones en situació d’atur participants en projectes del Servei Municipal de Promoció Econòmica i per als emprenedors que posin en marxa el seu projecte empresarial.

En el cas de les subvencions a les contractacions, l’import de la subvenció serà equivalent al 10% de la base de cotització ala Seguretat Social durant un període de sis mesos del treballador contractat. Per als emprenedors, la subvenció serà el 20% de la base de cotització al règim d’autònoms dela Seguretat Social durant sis mesos.

Els sol·licitants hauran de demanar la subvenció abans de l’1 de desembre de 2014, per a contractes que iniciïn els seus efectes durant aquest any.

La partida dedicada a les subvencions s’ha provist amb 25.000 euros, que s’atorgaran en ordre de recepció de sol·licituds fins a esgotar la dotació.

Les subvencions són compatibles amb qualsevol altra concedida per altres administracions públiques o entitats privades excepte en el cas de contractes ja subvencionats a traves d’altres projectes municipals.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
Servei Municipal de Promoció Econòmica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona