CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Agenda > Parcs de Nadal 2013

Parcs de Nadal 2013

Dia i hora: Del divendres 27/12/2013 al dilluns 30/12/2013

Lloc: Parc Infantil: Pavelló d'Esports. Parc Jove: Teatre Municipal

Els més petits i els més joves de Montornès poden gaudir del Parc Infantil i del Parc Jove d'aquest any, del 27 al 30 de desembre

 

Arriba el Nadal, i amb ell els Parcs de Nadal que la Regidoria de Joventut i l'Esplai Panda organitzen cada any per als més joves del poble. L'objectiu és oferir una proposta lúdica, assequible i de qualitat als infants i joves del municipi durant els dies de Nadal. 

Depenent de l'edat, els interessats poden assistir a un parc o a l'altre:

  • El Parc Infantil, que arriba a la 10a edició, està dirigit fonamentalment als més petits. L'Esplai Panda s'encarrega d'organitzar espais per a tots els gustos: ludoteca de petits, ludoteca de grans, scalèxtric, inflables, tallers diversos, maquillatge i automaquillatge, espai per a entitats i propostes d'activitats familiars. El preu de l'entrada és de 3€ per als infants, amb possibilitat d'abonament o descompte per ser família nombrosa. Els infants han d'anar acompanyats tota l'estona. L'entrada d'adults és gratuïta. També poden entrar de forma gratuïta un dia les famílies que s'acreditin degudament com a treballadors/res d'alguna de les empreses col·laboradores. L'horari del Parc Infantil és de 16.30h a 20.30h.      
  • El Parc Jove, que arriba a la 3a edició, està destinat a joves que cursin a partir de 1r d'ESO. El Departament de Joventut proposa per a la primera hora del Parc Jove un espai obert amb diferents activitats: jocs de taula, futbolí, dues taules de ping-pong, tallers, globoflèxia, karaoke i videojocs (Wii). A partir de les 18h començaran activitats més específiques. El preu de l'entrada és de 2€ i inclou un refresc o suc, i una bossa de patates o fruits secs. L'horari del Parc Jove és de 17h a 21h.

Els alumnes de 4t d’ESO dels dos instituts col·laboren activament durant aquestes dates; la recaptació del Parc Infantil (al Pavelló) i del Jove (al Teatre) es destina al viatge de fi de curs. El Parc Infantil, a més, compta amb la col·laboració de les empreses Henkel, Pinasa i Repsol.


Altres

A través dels següents enllaços podeu accedir a altres propostes d'entitats i organismes als quals pertany Montornès:

Arxivat a: Lúdica
Imatge de promoció del Parc Infantil 2013
Imatge de promoció del Parc Infantil 2013
Imatge de promoció del Parc de Nadal Jove
Imatge de promoció del Parc de Nadal Jove
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona