CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 1.200 euros per al projecte “Més que ciència” a través de la 4a Subhasta solidària de la Penya Pere Anton

1.200 euros per al projecte “Més que ciència” a través de la 4a Subhasta solidària de la Penya Pere Anton

18/12/2023

Prop de 40 veïns i veïnes han participat en la quarta edició de la iniciativa, enguany centrada en un projecte que apropa les noves tecnologies i la ciència a persones grans, dependents, amb problemes de mobilitat i/o necessitats especials.

La Penya Pere Anton, comerços i veïnat han tornat a sumar forces a la 4a Subhasta solidària de la colla groga, celebrada el 16 de desembre a la tarda al Centre Juvenil Sputnik.

Es van subhastar un total de 26 productes i serveis aportats (i en alguns casos venuts a preu de cost) per comerços de Montornès. Amb tot, les gairebé 40 persones assistents van sumar més de 1.100 euros, entre les apostes i els donatius. La penya va aportar un pernil ibèric, les begudes de la barra i una aportació econòmica per arribar als 1.200 euros.

Mentre que en els darrers anys s’han destinat els beneficis a La Marató de TV3, enguany la Penya Pere Anton ha volgut col·laborar amb el projecte Més que ciència, nascut fa 6 mesos i impulsat pel montornesenc Dani Amatller. El tècnic de so i creador audiovisual enregistra vídeos sobre ciència, cultura i art que després apropa a persones grans i/o amb dependència a través d’ulleres de realitat virtual. Amb els diners recaptats, s’enregistraran vídeos a diversos espais culturals del poble que es faran arribar a la gent gran de Montornès mitjançant activitats conjuntes amb la Penya Pere Anton.

Entre els productes i serveis que s’han subhastat hi ha massatges i tractaments d’estètica, embotits, pastissos, i roba i complements. Els comerços participants d’aquesta edició són: Centre de Relax i Benestar Grans Companys, Electrodomèstics Fabregat, Pastisseria Viñallonga, Frutos Secos Ike, Moni’k Estilistas, La Gourmet-Teca, El Gato con Botas, Centre Mèdic Montornès, Can Tomàs, Prix Montornès, Sistres, Karamelot, Flors Guardiola, L’Essencial, Fisioteràpia Mònica Escuder, Salón Velasco, Papereria Enric, Cal Forner, Perruqueria Sia, Aires Ibéricos, Estética Alicia, Carnisseria Costa-Angelet i l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental. El Departament de Cultura i Festes va aportar dos abonaments dobles per als espectacles del programa Montornès Aixeca el Teló de 2024.

Arxivat a: Cultura i festes
Foto de família en acabar la subhasta.
Productes subhastats en la 4a edició de l'activitat.
Un moment de la subhasta.
El president de la Penya Pere Anton, Jorge Martínez, i l'impulsor del projecte "Més que ciència", Dani Amatller, en un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona