CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Masia Can Sala reedita el compromís amb la sostenibilitat turística

La Masia Can Sala reedita el compromís amb la sostenibilitat turística

05/05/2023

Aquesta setmana Can Sala ha rebut físicament el distintiu Biosphere que certifica la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics que es presten a l’establiment.

El certificat Biosphere 2023 que acredita Can Sala com a establiment compromès amb el turisme sostenible ja es troba a l’espai. Aquesta setmana l’alcalde, José A. Montero i la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez, han lliurat el distintiu Biosphere 2023 a la gerent del complex, Roser Giribets.

La Masia Granja Escola Can Sala de Montornès ha estat reconeguda novament atenent les bones pràctiques pel que fa a la sostenibilitat de la gestió, la conservació ambiental i el desenvolupament econòmic i social, entre d'altres.

Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030. 

La distinció, de caràcter anual, s’atorga en el marc d’un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable (IRT). Aquest organisme està vinculat a la UNESCO i és soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council. Al Vallès Oriental, el certificat està gestionat pel Consell Comarcal. El lliurament de les distincions va tenir lloc el març, durant la Jornada TurismeVallès celebrada a Parets, però no ha estat fins ara que ha pogut arribar a l’establiment, a través de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica, Territori
L'alcalde, José A. Montero, la gerent de Can Sala, Roser Giribets i la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez
Façana de la Masia Granja Escola Can Sala
Una part de les instal·lacions
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona