CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Imatges i records del Carnaval 2024 de Montornès

Imatges i records del Carnaval 2024 de Montornès

15/02/2024

El taller de sardines, la rua de dol i la crema del rei Carnestoltes d’aquest Dimecres de Cendra han posat punt i final a les activitats d’enguany al poble. També aquests dies, les persones usuàries del menjador social que té lloc al Casal de la Gent Gran Nord han celebrat el Carnaval amb un dinar especial.

Després d’uns dies de gresca i disbauxa, Montornès ha dit adéu al Carnaval aquest Dimecres de Cendra.

Com en els darrers anys, durant tota la tarda les famílies han pogut vetllar el rei Carnestoltes al vestíbul del Teatre Margarida Xirgu, mentre que a l’exterior la Biblioteca oferia un taller per pintar sardines. Des d’allà, i fins a la plaça de Pau Picasso, l’Esparriot, els 7 Pecats Capitals i el Bou de Montornès han dirigit la rua de dol, amb l’acompanyament del Ball de Diables i Drac de Montornès, que ha proporcionat torxes als infants presents. La crema del rei Carnestoltes ha tancat els actes fins a l’any que ve.

La globotada i el seguici del Dijous Gras, el bingo musical proviatge de fi de curs de l’Institut Marta Mata, la rua i el concurs de disfresses han completat la programació d’activitats de Carnaval, organitzada pel Departament de Cultura i Festes i el Centre d’Estudis de Montornès del Vallès (CEMV).

A l’enllaç adjunt podeu veure una galeria d’imatges amb fotografies de les activitats de Carnaval d’enguany al municipi.

El Carnaval també ha arribat al menjador social!

El rei Carnestoltes també ha passat pel menjador social que té lloc al Casal de la Gent Gran Nord. El 9 de febrer al migdia, les persones usuàries van fer un dinar i un ball de Carnaval. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Evelyn de la Rosa, i de professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

 

Arxivat a: Cultura i festes
10/02/2024 - Rua de Carnaval.
10/02/2024 - Rua de Carnaval.
08/02/2024 - Seguici del Dijous Gras.
14/02/2024 - Vetlla del rei Carnestoltes.
14/02/2024 - Rua Mortuòria.
Carnaval al menjador social del Casal de la Gent Gran Nord.
Carnaval al menjador social del Casal de la Gent Gran Nord.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona