CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a la modificació del reglament del cementiri

Consulta pública prèvia a la modificació del reglament del cementiri

03/11/2023

Del 6 al 27 de novembre, el veïnat pot opinar sobre la modificació del reglament regulador del servei del cementiri municipal. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311 - Decidim Montornès.

L'Ajuntament ha engegat el procés de modificació del reglament regulador del servei del cementiri municipal, que data del 1994. El nou text l’adequarà a la normativa vigent en materia de salut pública, serveis funeraris i policía sanitària mortuòria, i incorporarà elements per garantir els principis de transparència en l’atorgament i adjudicació de sepultures, segons l’ordre establert. També s’hi preveu incloure prohibicions així com un règim sancionador que tipifiqui possibles infraccions, entre d’altres, per a comportaments, actes o conductes que alterin les normes de respecte inherents a l’espai del cementiri.

El veïnat i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions del 6 al 27 de novembre, emplenant la següent instància o a través de la plataforma Participa311 - Decidim Montornès.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Entrada al cementiri de Montornès (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona