CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova convocatòria dels Premis Lismivo a les empreses amb major responsabilitat social

Nova convocatòria dels Premis Lismivo a les empreses amb major responsabilitat social

13/10/2023

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha organitzat la 7a edició d’aquest certamen que està adreçat a empreses que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional. El termini de presentació de candidatures romandrà obert entre el 17 d’octubre i el 3 de novembre.

Amb l’objectiu de reconèixer les empreses del territori que treballen per la integració laboral de persones amb diversitat funcional, el Consell Comarcal del Vallès Oriental promou una nova edició dels Premis Lismivo. La iniciativa arriba a la 7a edició.

Enguany s'avaluarà la tasca social de les empreses i la responsabilitat social corporativa corresponent a l’any 2022. Només poden ser beneficiàries d’aquest distintiu les societats de capital o les cooperatives amb centre de treball a la comarca del Vallès Oriental i amb contractes de treball de persones amb diversitat funcional en el mateix centre.

A l'hora de valorar les candidatures es tindran en compte factors com el percentatge de contractació de persones amb discapacitat, l'adquisició de productes o serveis provinents de centres especials d’ocupació, o l'aplicació de criteris de responsabilitat social corporativa relacionats amb el medi ambient, entre altres punts.

La convocatòria de sol·licituds romandrà oberta entre el 17 d'octubre i el 3 de novembre al registre electrònic del Consell Comarcal mitjançant instància genèrica. Per a més informació podeu consultar les bases a l'enllaç adjunt.

Reconeixements a la planta de TI Fluid Systems a Montornès

En els darrers dos anys el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha premiat la responsabilitat social de la planta de TI Fluid Systems a Montornès, dedicada al subministrament integral de sistemes de transport i magatzematge de combustible.

L'empresa va quedar finalista a l'edició de l'any passat, mentre que el 2021 es va fer amb la Dona d'Aigua que simbolitza el premi principal. L'organització dels premis va valorar aspectes com el monitoratge que la companyia duu a terme cada mes sobre el percentatge de la plantilla amb discapacitat per mantenir-lo i ampliar-lo.

Arxivat a: General
Cartell dels premis (imatge: Consell Comarcal del Vallès Oriental)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona